Airbnb Τρίκαλα: Έχουν μείνει πλέον λιγότερα από τα μισά στην πόλη

Airbnb Τρίκαλα: Μεγάλη η απώλεια των Airbnb’s για την πόλη των Τρικάλων

Airbnb Τρίκαλα: Κακά τα νεά για τα Τρίκαλα, μιας και τα Airbnb‘s στην πόλη έχουν μειωθεί απελπιστικά πολύ. Ο κορονοϊός έχει συμβάλλει στο να μην ταξιδεύει πλέον ο κόσμος γιατί φοβάται τη διάδοση. Εκ του αποτελέσματος, η ζήτηση για τα καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης έχει φτάσει στα τάρταρα. Πιο συγκεκριμένα, τις τελευταίες βδομάδες παρατηρείται μείωση της τάξης του 50% στα Airbnb’s της πόλης.

Δείτε στα πόσα έχουν φτάσει τα διαθέσιμα καταλύματα Airbnb στην πόλη των Τρικάλων

Σύμφωνα με το Trikalavoice.gr, ενώ τον περασμένο Δεκέμβριο και στο αποκορύφωμα του “Μύλου των Ξωτικών” υπήρχαν στην πλατφόρμα κοντά στα 1.000 καταλύματα στην περιοχή, αυτά μειώθηκαν σε 500 την περίοδο του κορονοϊού την άνοιξη και το καλοκαίρι και πλέον απέμειναν μόλις 180!

Οι ιδιοκτήτες τους λοιπόν αποφασίζουν να αποσύρουν τα καταλύματα από την πλατφόρμα και να τα προσφέρουν για μακροχρόνια ενοικίαση ώστε να βγάλουν τα σπασμένα.

Τα Τρίκαλα έχουν μία σημαντική απώλεια φέτος, μιας και εξαιτίας του κορονοϊού ακυρώνεται ο γνωστός σε όλους «Μύλος των Ξωτικών» που προσέλκυε πλήθος κόσμου κάθε Χριστούγεννα. Γέμιζε την πόλη αλλά και τα καταλύματα, τα ξενοδοχεία και τα καταστήματα εστίασης με χρήματα και χαρά. Η μείωση λοιπόν αναμένεται να είναι περιορισμένη τα Χριστούγεννα στα Τρίκαλα, ενώ ξενοδοχεία στην Καλαμπάκα δεν πρόκειται καν να ανοίξουν.

Ειδήσεις: Διαρκής ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις σήμερα από την Ελλάδα, την Κύπρο και όλο τον κόσμο.
Διαβάστε στο i-diakopes.gr συνεχές ρεπορτάζ και τα σημαντικότερα νέα του πλανήτη για να είστε πάντα ενημερωμένοι όπου και να βρίσκεστε.
Ότι είδηση σας ενδιαφέρει καθημερινά, θα την βρείτε εδώ, με συνεχή ανανέωση των νέων στην ιστοσελίδα μας.
Έκτακτη επικαιρότητα και όλες οι εξελίξεις που σας ενδιαφέρουν με ειδήσεις live.

Related posts

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ σuγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Νεκpός ο οδηγός του ΙΧ

Σεισμός τώρα στην Ελλάδα

Βάφτηκε όλος ο δρόμος με αίμα, ξεκληρίστηκε ολόκληρη οικογένεια: Νεκροί και οι 6, έπεσε πάνω τους φορτηγό