Αλεξανδρούπολη: Φωτίστηκε το φυσικό χριστουγεννιάτικο έλατο στο νοσοκομείο της πόλης

Αλεξανδρούπολη: Πρόκειται για το πρώτο δέντρο που φωτίστηκε στην πόλη

Αλεξανδρούπολη: Φωταγωγήθηκε χθες το πρώτο δέντρο στην πόλη της Αλεξανδρούπολης. Πρόκειται για ένα φυσικό έλατο το οποίο φωταγωγήθηκε συμβολικά ανήμερα του Αγίου Νικολάου. Έξω από το Πανεπιστημιακό Γενικό νοσοκομείο της πόλης.

Η τελετή φωταγώγησης ήταν σεμνή και λιτή και πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη. Παρόντες ήταν επίσης ο Μητροπολίτης Αλεξανδρούπολης, κ. Άνθιμος και ο διοικητής του νοσοκομείου Βαγγέλης Ρούφος.

Σύμφωνα με δήλωση του Δημάρχου «έστειλαν πολλαπλά μηνύματα αισιοδοξίας, ελπίδας και σεβασμού σε όλους όσοι δίνουν μάχη με τον κορονοϊό, καθώς επίσης μηνύματα ευγνωμοσύνης προς το υγειονομικό προσωπικό».

Στη βραδιά συμμετείχαν με τη μουσική τους, η χορωδία και τα βιολιά του Δημοτικού Ωδείου της πόλης. Ακόμα, φαναράκια γέμισαν τον ουρανό.

Επιρπόσθετα, τα κάλαντα ακούστηκαν από το σαξόφωνο του Κωνσταντίνου Κάλλια. Πρόκειται για τον πρώτο ασθενή που νόσησε από τον κορονοϊό και νοσηλεύτηκε για δύο εβδομάδες στο νοσοκομείο το Μάρτιο του 2020.

Αλεξανδρούπολη: Φωταγωγήθηκε το δέντρο στο νοσοκομείο της πόλης

Εκτός από το δέντρο που φωταγωγήθηκε στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, ξεκίνησαν σήμερα οι εργασίες στολισμού στο κέντρο της Αθήνας

Ξεκίνησαν σήμερα οι εργασίες για το στολισμό της κεντρικής πλατείας της Αθήνας. Η Πλατεία Συντάγματος πρόκειται να στολιστεί μέσα στις επόμενες πέντε μέρες. Θα στολιστούν ακόμα η Βασιλίσσης Σοφίας, η Πανεπιστημίου και η Σταδίου.

Εκτός από το στολισμό του κέντρου της Αθήνας, επισκευάστηκαν επίσης τα παγκάκια στην πλατεία με καινούριες ξύλινες επιφάνειες.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα