«Αλέξη γερά να φύγει η Δεξιά»: Υποδοχή ήρωα στον Αλέξη Τσίπρα στο Αγρίνιο

by Εύα Ζαχαριάδη
«Αλέξη γερά να φύγει η Δεξιά»: Υποδοχή ήρωα στον Αλέξη Τσίπρα στο Αγρίνιο

«Αλέξη γερά να φύγει η Δεξιά»: Η θερμή υποδοχή του Αλέξη Τσίπρα στο Αγρίνιο

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας έχει ξεκινήσει την προεκλογική περιοδεία και το απόγευμα της Παρασκευής 13/05 βρέθηκε στο Αγρινίο όπου έλαβε θερμή υποδοχή.

Πιο συγκεκριμένα στελέχη, μέλη και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία που ήρθαν στην πόλη από διάφορες περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας. Μάλιστα, οι συγκεντρωμένοι φώναζαν «Αλέξη γερά να φύγει η δεξιά» και άλλα συνθήματα όπως και «ο λαός δεν ξεχνά τη σημαίνει η δεξιά».

«Αλέξη γερά να φύγει η Δεξιά»: Υποδοχή ήρωα στον Αλέξη Τσίπρα στο Αγρίνιο

Η συγκινητική υποδοχή του Αλέξη Τσίπρα στο Αγρίνιο

Στο σύντομο χαιρετισμό ευχαρίστησε για τη συγκινητική υποδοχή ενώ χαρακτήρισε το Αγρίνιο «καρδιά της προοδευτικής παράταξης» και εκτίμησε πως το «κλίμα γυρίζει».

Ο πρώην πρωθυπουργός καταχειροκροτήθηκε από τα δεκάδες άτομα που συγκεντρώθηκαν και επανέλαβε το κάλεσμα στους πολίτες να συμμετάσχουν μαζικά στη διαδικασία της Κυριακής.

Σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχουμε 1.000 εκλογικά κέντρα , 1.000 ταχυδρομεία “ταχυδρομεία” μέσα από τα οποία οι πολίτες θα στείλουν συστημένο γράμμα στο Μαξίμου και τον Μητσοτάκη».

«Θα είναι το Αγρίνιο και η Αιτωλοακαρνανία στην πρωτοπορία των δημοκρατικών αγώνων», ανέφερε κλείνοντας την ομιλία του και ξεκινώντας την περιοδεία του στο κέντρο της πόλης στα πλαίσια της οποίας συνομίλησε με πολίτες όλων των ηλικιών και με εμπόρους. Σημειώνεται, πως ο Αλέξης Τσίπρας επέλεξε την Άρτα (σήμερα το πρωί) και το Αγρίνιο ως τελευταίους σταθμούς των περιοδειών του πριν τις κομματικές κάλπες της Κυριακής 15ης Μαΐου.

Προτεινόμενα