Αλλαγές σε εστίαση, σούπερ μάρκετ: “Έρχονται νέα μέτρα που θα «ακουμπούν» και τους εμβολιασμένους”

by Τόνια Τζαφέρη

Όλα δείχνουν πως η επιβολή αυστηρότερων μέτρων είναι θέμα χρόνου

Τα κρούσματα δυστυχώς καθημερινά βρίσκονται στα πιο υψηλά επίπεδα που θα μπορούσαν να είναι. Παρότι η κυβέρνηση θέλει να αποφύγει ένα καθολικό lockdown, τα δεδομένα και οι προβλέψεις δεν είναι καθόλου αισιόδοξες.

Η κυβέρνηση και ειδικοί αναμένουν τα αποτελέσματα των πρόσφατων μέτρων, που θεσπίστηκαν με «στόχο» τους ανεμβολίαστους πολίτες, η κυβέρνηση εξετάζει μια σειρά νέων, που κινούνται στους εξής άξονες: Την ενίσχυση του συστήματος υγείας, την επιβολή μέτρων, που θα αφορούν και πάλι τους ανεμβολίαστους -αλλά όχι μόνο αυτούς- για την προστασία τόσο των ιδίων όσο και της κοινωνίας και τρίτον τους αυστηρούς ελέγχους για την τήρηση των μέτρων.

Αλλαγές σε εστίαση, σούπερ μάρκετ: “Έρχονται νέα μέτρα που θα «ακουμπούν» και τους εμβολιασμένους”

Νέα μέτρα: Ο Άδωνις Γεωργιάδης άφησε ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο

Έτσι, αναλόγως την εξέλιξη της πανδημίας, το αμέσως προσεχές διάστημα θα χρησιμοποιηθούν μέτρα, αναφέρει το newsit.gr, που βρίσκονται τώρα υπό συζήτηση, προκειμένου να αναχαιτιστεί ο κορωνοϊός, με τις επόμενες εβδομάδες να έχουν χαρακτηριστεί κρίσιμες και την κυβέρνηση να βρίσκεται σε εγρήγορση.

Ο ίδιος, άλλωστε, ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, άφησε ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο τις επόμενες ημέρες να ανακοινωθούν τα νέα αυτά μέτρα για ανεμβολίαστους. Ωστόσο, δεν θα αφορούν, πλέον, μόνο αυτούς.

Αναλυτικά τα σενάρια για τα νέα μέτρα

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν