«Αν χρειαστεί, ας μπούμε στα ελληνικά νησιά»: Η Τουρκάλα από την ταινία «Λούφα και Παραλλαγή» προκαλεί με τις δηλώσεις της

«Αν χρειαστεί, ας μπούμε στα ελληνικά νησιά»: Θύελλα αντιδράσεων από τις δηλώσεις

Η ηθοποιός και μοντέλο από την Τουρκία, Τουχτσέ Καζάζ, σήκωσε θύελλα αντιδράσεων με τις δηλώσεις που έκανε σε τούρκικο διαδικτυακό κανάλι. Πιο συγκεκριμένα, έκανε λόγο για επέκταση των συνόρων της Τουρκίας προς το Αιγαίο.

Η Τουχτσέ Καζάζ είχε παντρευτεί με τον ηθοποιό Γιώργο Σεϊταρίδη

Η πρώην σύζυγος του ηθοποιού Γιώργου Σεϊταρίδη σε συνέντευξή της στο τουρκικό διαδικτυακό κανάλι TVNET ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πιστεύω ότι τα σύνορα πρέπει να χαραχθούν ξανά. Πιστεύω ότι η Τουρκία πρέπει να επεκτείνει τα σύνορά της, εάν χρειαστεί, ώστε να επιτρέψει στους ανθρώπους που ζουν σε περιοχές που υφίστανται καταπίεση, να ζήσουν εν ειρήνη».

Αν χρειαστεί, ας μπούμε στα ελληνικά νησιά» – Οι προκλητικές δηλώσεις του μοντέλου από την Τουρκία

«Πιστεύω ότι η Τουρκία είναι μια δύναμη που έχει μία σωστή θέση στον κόσμο σήμερα και έχει κάνει βήματα προς αυτήν την κατεύθυνση. Ολόκληρο το σύστημα της Τουρκίας έχει προετοιμαστεί ανάλογα» σημείωσε.

«Αν χρειαστεί, μπείτε στα νησιά. Τα ελληνικά νησιά είναι εξοπλισμένα σήμερα. Και η Αγγλία και η Γερμανία ήθελαν να μας τα δώσουν. Αλλά για κάποιο λόγο ο Ισμέτ Ινονού φοβόταν να πάρει τα νησιά» πρόσθεσε.

[ΠΗΓΗ]

Related posts

Νεκρός από τη μıα στιγμή στnν άλλη ο 20χρονος Μάρıος, κλαίει ο Θεός

Νέος σεισμός στη χώρα μας: Μεγαλώνει η ανησυχία

Ολική ανατροπή που δεν περίμενε κανείς: Αυτό ήταν τελικά το κίνητρο του Αιγύπτιου για τις δολοφονίες στη Γλυφάδα