«Αν μειωθεί η ποινή θα βάλω φωτιά στην Ελλάδα και στη Βουλή! Θα τους λιώσω όλους!»

by Τόνια Τζαφέρη
«Αν μειωθεί η ποινή θα βάλω φωτιά στην Ελλάδα και στη Βουλή! Θα τους λιώσω όλους!»

Μητέρα Ελένης Τοπαλούδη: Ξεσπά κατα της ελληνικής δικαιοσύνης

Ολόψυχα η συμπαράσταση και στήριξη μας είναι προς αυτήν την γυναίκα η οποία αγωνίζεται καθημερινά για την δικαίωση του παιδιού της, το οποία βιάστηκε και στην συνέχεια δολοφονήθηκε. Και μάλιστα ο δικηγόρος της αντίπαλης πλευράς ζητά ελαφρυντικά για τους δυο δολοφόνους της.

Για τη αναβολή που πήρε το δικαστήριο για το βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, ξέσπασε η μητέρα της μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό του OPEN.

«Αν μειωθεί η ποινή θα βάλω φωτιά στην Ελλάδα και στη Βουλή! Θα τους λιώσω όλους!»

Η δίκη διεκόπη για τις 10 Μάρτιου με την Κυριακή Αρμουτίδου – Τοπαλούδη να μιλά με οργή για τη συμπεριφορά της πλευράς των κατηγορουμένων που οδήγησαν στην αναβολή της δίκης.

Συγκλονίζει η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη

«Ήρθαν να μας συμπαρασταθούν οι μητέρες που έχουν χάσει τις κόρες τους σε αυτόν τον Γολγοθά που τραβάμε. Όλες έχουμε ανάγκη από μία αγκαλιά, όλες μιλούμε την ίδια γλώσσα, την γλώσσα του πόνου και της θλίψης. Αυτή η αγκαλιά της μαμάς της Ερατούς, της Γαρυφαλλιάς, ο αδελφός της Ζωής από την Ξάνθη, ήταν πραγματικά λύτρωση. Οι καρδιές μας χτυπούσαν στον ίδιο ρυθμό», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Πιστεύω ότι είναι η αδιαφορία και ο εμπαιγμός, η έλλειψη σεβασμού στα πρόσωπά μας. Θα μπορούσαν να έχουν διορίσει δικηγόρο εδώ και δύο χρόνια και εμφανίζουν νέο δικηγόρο στο παρά πέντε. Δεν κατέβηκα από τον Βορρά στον Νότο για ψυχαγωγία αλλά για να ξαναζήσω τον θάνατο του παιδιού μου, γιατί;» τόνισε, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε «Για τις 10 Μαρτίου, θα ζητήσω από το κράτος να μας πάρει με περιπολικό από το Διδυμότειχο. Δίνουν δεύτερη ευκαιρία στους δολοφόνους για δεύτερη δίκη και για ελαφρυντικό. Δεν θα δεχτώ κανένα ελαφρυντικό να τους δοθεί. Να πληρώσουν και τα παραστατικά της δίκης για εμάς, αν είναι τόσο μάγκες. Το Κράτος ξέρει αλλού κι αλλού να τα δίνει απλόχερα. Καμία βοήθεια δεν έχουμε από την Πολιτεία».

«Αν μειωθεί η ποινή θα βάλω φωτιά στην Ελλάδα και στη Βουλή! Θα τους λιώσω όλους!»

Από τη μεριά του, ο πατέρας Γιάννης Τοπαλούδης αναφέρει: «Εκτός από τα ψυχολογικά, έχουμε και σωματικά προβλήματα. Για αυτά τα προβλήματα, τα τέρατα δεν θα πληρώσουν ποτέ. Τι να πούμε; Για την κάλυψη των οικονομικών εξόδων; Το διανοήθηκε ποτέ το ελληνικό κράτος; Φτάνει πια για το πώς λειτουργεί η δικαιοσύνη. Δικαιώματα εδώ έχουν μόνο οι εγκληματίες».

«Έχουν τον δολοφόνο τον Ροδίτη σε υπερυψωμένο έδρανο. Θα μας τρελάνουν εντελώς. Την επόμενη φορά θα διαμαρτυρηθούμε εντονότατα, δεν θα το δεχτούμε», δηλώνουν οι γονείς οργισμένοι ενώ η μητέρα ξεσπά λέγοντας: «Το παιδί μου έζησε 100 θανάτους και τώρα τι; Ζητάνε μείωση ποινών; Αν γίνει αυτό, θα βάλω φωτιά στην Ελλάδα και στη Βουλή μέσα! Θα τους λιώσω όλους».

Προτεινόμενα