Ανατριχιαστικές εξελίξεις για το έγκλημα των Γλυκών Νερών: Η μικρή λεπτομέρεια που έριξε τον Αναγνωστόπουλο στα «νύχια» των Αρχών

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Η μικρή λεπτομέρεια που τον έριξε στα «νύχια» των Αρχών

Ολοένα και έρχονται στο φως της δημοσιότητας οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τον έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Σε μια τελευταία εξέλιξη, δύο φωτογραφίες–ντοκουμέντα στην υπόθεση της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά παρουσίασε η εκπομπή «Live News». Όπως ανέφερε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «το Βήμα» και «τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, στην εκπομπή, οι εικόνες αποτυπώνουν το καλοστημένο σκηνικό ληστείας στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών, που έστησε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος και αποτέλεσαν τη «βιτρίνα» πίσω απο τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν, τη στιγμή που η «ψυχολόγος» της γίνεται εκ νέου «κόλαφος».

Η λεπτομέρεια του φόνου του σκύλου: Προδώθηκε ο Αναγνωστόπουλος λόγω ομοιότητας

«Η πρώτη είναι μία από τις πιο αποτρόπαιες πράξεις αυτής της εγκληματικής ενέργειας. Είναι η φωτογραφία του δολοφονημένου σκυλιού, το οποίο έχει κρεμάσει από την κουπαστή στο κλιμακοστάσιο, όπως κατεβαίνεις στο ισόγειο της μεζονέτας», αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

«Σκότωσε το σκυλί για δύο λόγους», εξήγησε ο δημοσιογράφος: «Όπως κατέθεσε στην απολογία τους στους αστυνομικούς, ‘το έπραξα για να σας πείσω, ότι μπήκαν αδίσταχτοι ληστές στο σπίτι, οι οποίοι σκότωσαν το σκυλί’. Σκότωσε το σκυλί, στην προσπάθειά του να μιμηθεί την πραγματική ληστεία στο Αλεποχώρι, όπου και τότε είχε αναφέρει ο πιλότος, ο συνάδελφός του, ότι είχαν μπει και είχαν χτυπήσει το σκυλί του. Αυτό θυμόταν και σκότωσε ο ίδιος το σκύλο του».

Η δεύτερη φωτογραφία, ανέφερε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, «η οποία έχει ληφθεί από τους αστυνομικούς της Σήμανσης, είναι η φωτογραφία ακριβώς δίπλα από το κρεβάτι όπου φαίνονται, από τις πρώτες ώρες, κάποιες ενέργειες – το δείγμα της αναστάτωσης του σπιτιού, η ξεκολλημένη μονωτική ταινία, με την οποία δέθηκε και ο ίδιος, κάποια κινητά τηλέφωνα, κάποια αναποδογυρισμένα αντικείμενα και βλέπουμε στην άκρη το κρεβάτι, που είναι δείγμα ότι ο άνθρωπος αυτός ήταν σε απόσταση λίγων εκατοστών από τη γυναίκα του, σε αντίθεση με αυτά που υποστήριξε ότι είδε τη γυναίκα του όταν ήρθαν οι αστυνομικοί», επεσήμανε ο δημοσιογράφος.

Related posts

Θαυμάστριες στέλνουν γράμματα στη φυλακή στο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Θα είναι έξω πριν καν τα 55: Τόσα χρόνια θα μείνει πραγματικά στη φυλακή ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

«Δεν θα δει ποτέ τη Λυδία ο δολοφόνος – Αλλαγή στο επίθετο της για να μη συνδεθεί μαζί του», δηλώνει ο πατέρας της Καρολάιν

“Η φυλακή θα λυγίσει αυτό το απεχθές πλάσμα”: Ο πατέρα της Καρολάιν εναντίον του Αναγνωστόπουλου

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Αυτή είναι η γυναίκα που δηλώνει δημόσια ότι αισθάνεται έλξη για τον δολοφόνο

Απολογία Μπάμπη Αναγνωστόπουλου: «100 φορές την Κάρολαιν θα διάλεγα»

Γλυκά Νερά: Νέα στοιχεία από την στυγερή δολοφονία της Καρολάιν – Πως άφησε το σπίτι ο Αναγνωστόπουλος

«Φταίει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος»: Ξέσπασε ο Πέτρος Φιλιππίδης εξαιτίας του 33χρονου Πιλότου

«Ο Αναγνωστóπουλος ζήτησε 2.000 ευρώ από την πεθερά του για έξοδα κηδείας»: Φίλη μητέρας Καρολάιν