Ανατροπή μεγατόνων στα Γλυκά Νερά: Ο πιθανότερος συνεργός του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

by Τόνια Τζαφέρη
Ανατροπή μεγατόνων στα Γλυκά Νερά: Ο πιθανότερος συνεργός του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Ανατροπή μεγατόνων στα Γλυκά Νερά: Νέες εξελίξεις στην υπόθεση

Ανατροπή μεγατόνων στα Γλυκά Νερά: Κανείς δεν ξεχνά την Κάρολαιν και οι εξελίξεις στην υπόθεση συνεχίζονται με τις αρχές να προσπαθούν να ρίξουν φως στην υπόθεση.

Πιο αναλυτικά «βόμβα» πέφτει για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Καθώς εξελίξεις υπάρχουν σχετικά με το ενδεχόμενο συνεργού του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Με την Αστυνομία να εξετάζει σοβαρά αυτή την περίπτωση.

Η νέα αυτή πίστα στην έρευνα της ΕΛ.ΑΣ προέκυψε από τις καταθέσεις της ψυχολόγου της Κάρολαϊν, αφού όπως είπε στους αστυνομικούς η Ελένη Μυλωνοπούλου. Δεχόταν σε όλη την αρχική φάση της έρευνας και πριν ομολογήσει ο δράστης, απειλητικά τηλεφωνήματα.

Ανατροπή μεγατόνων στα Γλυκά Νερά: Ο πιθανότερος συνεργός του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Η Αστυνομία ερευνά λοιπόν αν αυτός που έκανε τα τηλεφωνήματα και έλεγε στην ψυχολόγο ότι «θα την σκοτώσει αν δεν κάνει αυτό που πρέπει». Ήταν ο ίδιος ο πιλότος ή κάποιος συνεργός του. Τα τηλεφωνήματα έγιναν την περίοδο που έγινε γνωστό ότι η ψυχολόγος είχε κληθεί από την Ασφάλεια να καταθέσει. Εγιναν από άγνωστο αριθμό και πίσω από την γραμμή βρισκόταν ένας άνδρας. Πρόθεσή του ήταν εμφανώς να μην αποκαλύψει η κ. Μυλωνοπούλου, τα προβλήματα που αντιμετώπιζε στο γάμο της η Κάρολαϊν.

Η υπόθεση γίνεται πιο σκοτεινή καθώς όπως αναφέρει η εφημερίδα OnTime στη ΓΑΔΑ έχουν κληθεί να καταθέσουν το τελευταίο διάστημα και συγγενικά πρόσωπα του δράστη της δολοφονίας και μεταξύ αυτών και ο αδελφός του, ο οποίος μάλιστα εκλήθη 3 φορές να καταθέσει.

Ανατροπή μεγατόνων στην υπόθεση των Γλυκών Νερών

Το σενάριο που εξετάζει η αστυνομία είναι αν στην υπόθεση υπήρξε συνεργός όχι κατά την τέλεση του εγκλήματος αλλά μετά, όταν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος προσπθούσε να καλύψει τα ίχνη του και να διώξει κάθε υποψία από το πρόσωπό του.

Υπενθυμίζεται πως η Αγγελική Νικολούλη στο «Φως στο Τούνελ» είχε αφήσει υπόνοιες για συνεργό του πιλότου.

Συγκεκριμένα, στην εκπομπή «Φως στο τούνελ» που προβλήθηκε στον ALPHA. Η Αγγελική Νικολούλη επανέλαβε την εκτίμησή της για πιθανή εμπλοκή τρίτου ανθρώπου στην υπόθεση και στάθηκε σ’ ένα σκουρόχρωμο αυτοκίνητο που εθεάθη στην περιοχή τη νύχτα που η Καρολάιν Κράουτς έχασε τη ζωή της.

Προτεινόμενα