Ανείπωτη τραγωδία: Έσβησε στο δρόμο η 23χρονη Ελισάβετ

Ανείπωτη τραγωδία: Έσβησε στο δρόμο η 23χρονη Ελισάβετ

Τροχαίο δυστύχημα: Έσβησε στην άσφαλτο η 23χρονη γυναίκα

Στην περιοχή του Τσερίου, έγινε σοβαρό τροχαίο ατύχημα γύρω στις 3.50 τα ξημερώματα, το οποίο εξελίχθηκε σε θανατηφόρο. Η 23χρονη Ελισάβετ Σπανού, έχασε άδοξα τη ζωή της στην άσφαλτο, ενώ σοβαρά τραυματίστηκε και μία 20χρονη γυναίκα, η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 23χρονη, με συνοδηγό 20χρονη, στον παρακαμπτήριο Τσερίου, με κατεύθυνση από λεωφόρο Τεύκρου Ανθία προς λεωφόρο Τσερίου, σε κάποιο σημείο του δρόμου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, προσέκρουσε σε μεταλλικό προστατευτικό κιγκλίδωμα.

Στη συνέχεια, το αυτοκίνητο της 23χρονης, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με βυτιοφόρο όχημα, όπου και ακινητοποιήθηκε.

Από τη σύγκρουση, οι δύο νεαρές εγκλωβίστηκαν στο όχημα τους και χρειάστηκε η επέμβαση μελών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό τους.

Ανείπωτη τραγωδία: Έσβησε στο δρόμο η 23χρονη Ελισάβετ

23χρονη έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα, ενώ 20χρονη συνοδηγός νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Ακολούθως, οι δύο επιβαίνουσες του οχήματος, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε τον θάνατό της Σπανού, ενώ η 20χρονη κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία, με την κατάστασή της να περιγράφεται ως σοβαρή.

Σημειώνεται ότι, λόγω του τροχαίου, ο δρόμος από τα φώτα τροχαίας (GGS) μέχρι τα φώτα της βιοτεχνικής Τσερίου, έκλεισε για αρκετές ώρες για την τροχαία κίνηση και δόθηκε στην κυκλοφορία λίγο μετά τις 08:00.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε σε σχέση με τις συνθήκες πρόκλησης του θανατηφόρου τροχαίου, να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λευκωσίας ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό. Η Τροχαία Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Προτεινόμενα