Ανείπωτος θρήνος για τον Θεοτόκη: Έφυγε από την ζωή 10 μηνών αγγελούδι – Τα αναπάντητα «γιατί» και το μήνυμα της οικογένειας

by Εύα Ζαχαριάδη

Ανείπωτος θρήνος για τον Θεοτόκη: Το 10 μηνών αγγελούδι έσβησε από ανίατο σύνδρομο – Τα αναπάντητα ερωτήματα

Σπαρακτική είναι η είδηση του θανάτου ενός 10 μηνών βρέφους από το Τσέρι. Το 10 μηνών αγγελούδι έδινε μάχη με ανίατο σύνδρομο όμως δεν τα κατάφερε, βυθίζοντας σε θλίψη την οικογένεια του και όλο τον κόσμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μικρός Θεοτόκης Χαριλάου διακομίστηκε με ασθενοφόρο την περασμένη Πέμπτη, στο Μακάρειο Νοσοκομείο, αφότου είχε χάσει τις αισθήσεις του, με την κατάστασή του να χαρακτηρίζεται εξαιρετικά κρίσιμη.

Παρότι πάλεψε για σχεδόν δύο 24ωρα, για να κρατηθεί στη ζωή, το δεκάμηνο βρέφος έχασε τη ζωή του, με αστυνομικές πηγές να αναφέρουν ότι έδινε μάχη με ανίατο σύνδρομο.

Ανείπωτος θρήνος για τον Θεοτόκη: Έφυγε από την ζωή 10 μηνών αγγελούδι – Τα αναπάντητα «γιατί» και το μήνυμα της οικογένειας

Ανείπωτος θρήνος για τον Θεοτόκη – Το μήνυμα της οικογένειας

Σήμερα θα τελεστεί η κηδεία του δεκάμηνου βρέφους στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Τσέρι. Έκκληση της οικογένειας είναι όπως αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για την οικογένεια.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo