Άννα Ντουντουνάκη: Ξέσπασε σε κλάματα για τον αποκλεισμό της από τους Ολυμπιακούς Αγώνες

by Τόνια Τζαφέρη

Άννα Ντουντουνάκη: Έμεινε για μόλις έξι εκατοστά του δευτερολέπτου εκτός οκτάδας

Άννα Ντουντουνάκη: «άγγιξε» μια ιστορική πρόκριση στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο. Αλλά, παρά το πανελλήνιο ρεκόρ που πέτυχε στα 100μ. πεταλούδα. Έμεινε για μόλις έξι εκατοστά του δευτερολέπτου εκτός οκτάδας.

Η χανιώτισσα πρωταθλήτρια Ευρώπης κατετάγη 9η στους ημιτελικούς του αγωνίσματος με 57.25. Βελτιώνοντας το 57.37 που είχε πετύχει στις 18 Μαΐου, στο Ευρωπαϊκό της Βουδαπέστης. Τη στιγμή που ως όγδοη προκρίθηκε στον αυριανό (26/7) τελικό η Αναστασία Σκουρντάι από τη Λευκορωσία με 57.19.

Η Ντουντουνάκη δεν μπόρεσε να συγκρατήσει εντέλει τα δάκρυά της και μετά το τέλος του αγώνα έκανε τις δηλώσεις βουρκωμένη: «Πιστεύω πως έδωσα ό,τι περισσότερο είχα σε αυτή την κούρσα. Χαίρομαι που έκανα πανελλήνιο ρεκόρ στον ημιτελικό το πρωί και στενοχωριέμαι που αυτό δεν ήταν αρκετό για πολύ λίγο για να μπω στην οκτάδα.

Άννα Ντουντουνάκη: Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια της κολύμβησης με υπερπροσπάθεια στον ημιτελικό των 100μ

Εκτός Ολυμπιακών αγώνων έμεινε λοιπόν η πρωταθλήτρια κολύμβησης. Πιο αναλυτικά, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια της κολύμβησης Άννα Ντουντουνάκη με υπερπροσπάθεια στον ημιτελικό των 100μ. πεταλούδα. Πετυχαίνοντας μάλιστα και πανελλήνιο ρεκόρ, τελικά για λίγο έμεινε εκτός τελικού των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο και σε δηλώσεις της μετά το τέλος δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Οι δηλώσεις της Άννας Ντουντουνάκη

Αναλυτικά η Αννα Ντουντουνάκη ανέφερε τα εξής: «Πιστεύω πως έδωσα ότι περισσότερο είχα σε αυτή την κούρσα. Χαίρομαι που έκανα πανελλήνιο ρεκόρ στον ημιτελικό το πρωί και στεναχωριέμαι που αυτό δεν ήταν αρκετό για πολύ λίγο για να μπω στην οκτάδα.

Σίγουρα δεν μπορώ να είμαι αχάριστη, δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Ξεκίνησε η ολυμπιακή προετοιμασία με δύο στόχους. Ένα μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό και μία οκτάδα στους Ολυμπιακούς. Πέτυχα τον έναν και λίγο παραπάνω, έχασα τον άλλον για λίγο.

Έτσι είναι, αυτά έχει η ζωή. Χαίρομαι που τουλάχιστον και στα δύο έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου».

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo