Αννίτα Πάνια – Νίκος Καρβέλας: Ο γιος τους μεγάλωσε και έχει βγάλει υβριστικά τραγούδια που έχουν γίνει viral

Αννίτα Πάνια – Νίκος Καρβέλας: Ο γιος τους σε viral τραγούδι

Αννίτα Πάνια – Νίκος Καρβέλας: Παντρεύτηκαν το 2010, ενώ 6 περίπου χρόνια αργότερα αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή. Είχαν προλάβει-όμως- το 2008 να κάνουν τον μικρό Ανδρέα.

Ο Ανδρέας Καρβέλας, λοιπόν, 13 ετών πλέον, είναι youtuber και μουσικός του διαδικτύου. Καταφέρνοντας μάλιστα να έχει κάνει μερικά τραγούδια που έχουν  γίνει viral στο διαδίκτυο. Με εκατοντάδες χιλιάδες προβολές, και μερικά εξ αυτών έχουν υβριστικό περιεχόμενο.

Και παρά το γεγονός ότι πρόκειται για παλιότερα τραγούδια, αυτά ανακοινοποιήθηκαν από τους χρήστες του διαδικτύου μέσα από την πλατφόρμα Tik Tok.

Το ένα λοιπόν έχει τίτλο «Κολυμπάω και γ@@», με μισό εκατομμύριο προβολές, στο youtube. Σε αυτό ο μικρός Καρβέλας βρίζει σχολείο και καθηγητές και λέει… πόσο ωραία περνάει το καλοκαίρι.

Μέσα από την πλατφόρμα του Tik Tok, το τραγούδι έπαιζε πίσω από κάθε βίντεο, δημιουργώντας ένα χιουμοριστικό θέαμα. Αργότερα μάθαμε ότι αυτός ο μικρός που τραγουδάει είναι ο γιος της Πάνια και του Καρβέλα.

Άκουσε το τραγούδι του γιού της Ανίτας Πάνια και του Νίκου Καρβέλα

Related posts

Κλαίει όλη η Ελλάδα: Έφυγε από την ζωή αγαπημένος σκηνοθέτης

Nέα μεγάλη φωτιά τώρα διπλά σε σπίτια – Συναγερμός στην Πυροσβεστική

Μεγάλη φωτιά τώρα – Έχουν σπεύσει 14 πυροσβέστες με 7 οχήματα, 2 αεροπλάνα και 2 ελικόπτερα