Άνω Λιόσια: Σοκ με 74χρονη που παίρνει τρεις συντάξεις και πούλαγε ναρκωτικά σε λαϊκές

Άνω Λιόσια: Η γυναίκα έχει συλληφθεί πολλες φορές γαι σωρεία αδικημέτων

Άνω Λιόσια: Σοκ προκαλεί η υπόθεση μία 74χρονης γυναίκας. Η οποία φέρεται να λαμβάνει τρεις συντάξεις και πωλούσε ναρκωτικά σε λαϊκές αγορές. Η 74χρονη γυναίκα έχει ήδη εκτίσει ποινή 5 ετών για εμπόριο ναρκωτικών και πλέον στρέφεται κατά του Ελληνικού Δημοσίου. Ο λόγος είναι ότι η ποινή της μειώθηκε σε 18 μήνες φυλάκιση στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων επομένως έμεινε στη φυλακή παραπάνω από την ποινή που της επιβλήθηκε.

Μάλιστα ο δικηγόρος της, Στάθης Μητσοκάλης, επιδιώκει την πλήρη αθώωση της 74χρονης και τη διεκδίκηση αποζημίωσης ύψους 100.000 ευρώ! Η 74χρονη γυναίκα έχει συλληφθεί ήδη περισσότερες από 15 φορές τα τελευταία 20 χρόνια για αδικήματα όπως εμπόριο ναρκωτικών. Καθώς και για την εισαγωγή ναρκωτικών σε σωφρονιστικό ίδρυμα, κλοπές κά. Αφού η 74χρονη αφέθηκε ελεύθερη, ζητά πλέον την αθώωσή της.

Σύμφωνα με κατάθεση ενός μάρτυρα, η 74χρονη πωλούσε ακόμα και ναρκωτικά (φιξάκια ηρωΐνης) σε λαϊκές αγορές. Εργαζόταν μάλιστα μαζί με το σύζυγο και το εγγόνι της. Όπως ανέφερε αστυνομικός που έλαβε την κατάθεση του μάρτυρα «Του είπα αν γνωρίζει ονομαστικά τα άτομα από τα οποία ψωνίζει. Μου λέει δεν γνωρίζω τα ονόματα αλλά γνωρίζω τα σπίτια. Είχε δώσει 20 ευρώ για το φιξάκι. Μας υπέδειξε την οικία της 1ης κατηγορούμενης όπου μένει μαζί με τον σύζυγο της. Τον ρώτησα πως γίνεται η συναλλαγή, μου λέει ότι βρίσκεται εκτός οικείας ο Παναγιώτης και τον οδηγεί στην οικεία. Τα έχει μέσα στα στήθη της και στη μέση είχε το τσαντάκι με τα χρήματα».

Άνω Λιόσια: 74χρονη πωλούσε ναρκωτικά σε λαϊκές αγορές

Η 74χρονη από την περιοχή των Άνω Λιοσίων ανέφερε ότι είναι τοξικομανής και παίρνει τρεις συντάξεις

Η 74χρονη γυναίκα παραδέχτηκε ότι είναι τοξικομανής, έχει τρία εγγόνια επίσης εθισμένα, ενώ λαμβάνει τρεις συντάξεις! Μία σύνταξη πολύτεκνου, τη σύνταξη του συζύγου της και αναπηρική σύνταξη. Όπως ανέφερε «Τα εγγόνια μου παίρνουν σύνταξη πολυτέκνων από τη μητέρα τους που πέθανε και δουλεύω και στη λαϊκή».

Ο δικηγόρος της Στάθης Μητσοκάλης ανέφερε στο protothema.gr, «από τη στιγμή που ήδη, από το Εφετείο, έχει κριθεί ότι αδίκως παρέμεινε τόσα χρόνια στη φυλακή, έχει δικαίωμα να αναζητήσει και την αποζημίωση που δικαιούται για τον παραπάνω χρόνο που κρατήθηκε, πέραν της ποινής που τελικά της επιβλήθηκε. Μια αποζημίωση που μπορεί να φτάσει και τις 100.000 ευρώ. Αυτή θα είναι η ελάχιστη αλλά όχι αρκετή ικανοποίηση της, εκτός κι αν υπάρχει κάποιος που θα ένοιωθε καλά αν είχε μείνει άδικα τρία χρόνια στη φυλακή».

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα