Άνοιγμα σχολείων: Ξεχάστε όσα ξέρατε μέχρι τώρα – Τα σχολεία δεν θα ανοίξουν τελικά στις 7 Σεπτεμβρίου

by i-diakopes

Άνοιγμα σχολείων: Δεν ανοίγουν τελικά στις 7 Σεπτεμβρίου

Άνοιγμα σχολείων: Στις 14 Σεπτεμβρίου θα χτυπήσει το πρώτο κουδούνι για τους μαθητές δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων. Ενώ οι βρεφονηπιακοί σταθμοί θα υποδεχτούν τα μικρότερα παιδάκια την 1η Σεπτεμβρίου. Οι αποφάσεις «κλείδωσαν» σε ευρεία σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό. Σας είχαμε ενημερώσει για την πιθανότητα να μην ανοίξουν στις 7 Σεπτεμβρίου.

Όπως μετέδωσε το Mega, μια εβδομάδα αργότερα θα χτυπήσει τελικά το κουδούνι στα σχολεία, αφού η επιτροπή των ειδικών, με σύστασή της στην κυβέρνηση, αποφάσισε να μεταθέσει το άνοιγμα των σχολείων.

Οι ειδικοί βασίστηκαν στην κατάσταση της πανδημίας που επικρατεί αυτήν την στιγμή στη χώρα. Ενώ αν τα δεδομένα όσο πλησιάζουμε στο πρώτο κουδούνι δεν είναι ενθαρρυντικά, θα γίνει επανασχεδιασμός του τρόπου λειτουργίας των σχολείων.

Νωρίτερα το απόγευμα, ανοιχτό το ενδεχόμενο για παράταση στην εκκίνηση των μαθημάτων σχολείων άφησε ο κ. Πέτσας. Με τα τωρινά επιδημιολογικά δεδομένα είναι πιθανή η παράταση στο πρώτο κουδούνι των σχολείων κατά μία εβδομάδα δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας μιλώντας στο Mega.

Άνοιγμα σχολείων: Αλλαγή ημερομηνίας - Πότε ανοίγουν

Ο κ. Πέτσας ερωτηθείς σχετικά με το ξεκίνημα των μαθημάτων των σχολείων και τις αποφάσεις της σημερινής σύσκεψης με τον πρωθυπουργό, ανέφερε ότι είναι πιθανή κατά μία εβδομάδα η παράταση στο άνοιγμα των σχολείων μην επιδημιολογική εικόνα (αριθμός κρουσμάτων κλπ).

Σημειώνεται ότι οι προηγούμενες ανακοινώσεις έκαναν λόγο για άνοιγμα των σχολείων στις 7 Σεπτεμβρίου. Αυτό σημαίνει ότι αν υπάρξει μία εβδομάδα παράταση τα σχολεία θα ανοίξουν στις 14 Σεπτεμβρίου.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβαΠερισσότερα