Απασφάλισε ο Πέτρος Κουσουλός για την υπόθεση της Πάτρας – «Την Κυριακή τελειώνουμε!»

by Τόνια Τζαφέρη
Απασφάλισε ο Πέτρος Κουσουλός για την υπόθεση της Πάτρας – «Την Κυριακή τελειώνουμε!»

Υπόθεση Πάτρας: Απαντήσεις σε λίγες ημέρες

Πως και πως περιμένει όλη η χώρα την λύση του γρίφου και να βγουν αποδείξεις και απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις σχετικά με τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα, και σύμφωνα με γνωστό δημοσιογράφο οι απαντήσεις είναι κοντά.

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα, σε διάστημα τριών ετών.

Ένας από τους δημοσιογράφους που ασχολείται εξονυχιστικά με τη συγκεκριμένη υπόθεση, είναι ο δικαστικός συντάκτης, Πέτρος Κουσουλός, ο οποίος μέσα από τα ρεπορτάζ του στην εφημερίδα «Μπαμ» και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», προσπαθεί να ρίξει «φως» στην τραγωδία της Πάτρας.

Απασφάλισε ο Πέτρος Κουσουλός για την υπόθεση της Πάτρας – «Την Κυριακή τελειώνουμε!»

«Την Κυριακή τελειώνουμε. Επί 20 μέρες μας απειλούν», Κουσουλός

Ο ίδιος βρέθηκε μαζί με τους ιατροδικαστές στο στόχαστρο της οικογένειας, που μέσω του δικηγόρου της, Απόστολου Λύτρα εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με όσα βγαίνουν στο φως.

Το βράδυ της Τετάρτης, ο δημοσιογράφος, έκανε μία αινιγματική ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Τwitter, λέγοντας μεταξύ άλλων πως «Την Κυριακή τελειώνουμε», χωρίς να διευκρινίζει τι εννοεί.

Κυψέλη: Δεν υπάρχει δολοφόνος; «Βόμβα» με την απάντηση της ιατροδικαστικής εξέτασης

Γιατί η Ελλάδα καίγεται κάθε καλοκαίρι; Οι αιτίες πίσω από το φαινόμενο που επαναλαμβάνεται

Πέθανε η αρχόντισσα της πίστας: Θρήνος για την Ελληνίδα τραγουδίστρια

“Κόκκινος” συναγερμός, μέχρι τις 10 Αυγούστου, για αυτές τις περιοχές

Ελλάδα – Σε εξέλιξη μεγάλες φωτιές – Οι φλόγες έφτασαν στην παραλία – Αναφορές για εγκλωβισμένους – Εκκενώσεις από θαλάσσης

Προτεινόμενα