Αποκαλύψεις που συγκλονίζουν για την υπόθεση των Γλυκών Νερών: Υπήρχε άλλη γυναίκα στη ζωή του Αναγνωστόπουλου και δεν την είχε ξεπεράσει

Γλυκά Νερά Έγκλημα: Το τρίτο πρόσωπο στη σχέση του ζευγαριού

Αποκαλύψεις έκανε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» σε σχέση με την υπόθεση δολοφονίας της Καρολάιν από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Αρχικά, φίλος του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου μίλησε στην Αγγελική Νικολούλη, αναφέροντας ότι υπήρχε και μία άλλη γυναίκα στη ζωή του, την οποία είχε ερωτευτεί, αλλά ποτέ δεν κατάφερε να ξεπεράσει.

«Με την Καρολάιν έγιναν όλα ξαφνικά», ανέφερε ο φίλος του και συνέχισε: «την παντρεύτηκε στην Πορτογαλία, χωρίς να γνωρίζει κανείς τίποτα. Ίσως γι’ αυτό τα έκανε όλα κρυφά για να μην προκαλέσει (σ.σ. την άλλη γυναίκα). Εκείνη, μάλιστα, ξαφνιάστηκε γιατί έμαθε για το γεγονός από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης». Έπειτα, πρόσθεσε: «Δεν την ξεπέρασε ποτέ».

Περαιτέρω, ανέφερε: «Εγώ του έλεγα, όμως, πως δεν πρόκειται να χωρίσει τον άνδρα της και μόνο ήθελε να περάσει καλά». Πρόσθεσε και το εξής: «Ο Μπάμπης είναι ένα ανώριμο, επιπόλαιο παιδί, αυτό είναι. Έχει τα ψυχολογικά του, αλλά… οκ, να φτάσει σε τέτοιο έγκλημα και να τα σκηνοθετήσει όλα με αυτό τον τρόπο; Να χρησιμοποιήσει το ίδιο του το παιδί, να σκοτώσει τον σκύλο, να τον κρεμάσει και να κοροϊδεύει τη μητέρα της;» είπε.

Αποκαλύψεις που συγκλονίζουν για την υπόθεση των Γλυκών Νερών: Υπήρχε άλλη γυναίκα στη ζωή του Αναγνωστόπουλου και δεν την είχε ξεπεράσει

Νέα στοιχεία στην υπόθεση των Γλυκών Νερών: «Είχαμε σχέση με τον Μπάμπη, η Καρολάιν τα ήξερε όλα»

Μετά τους ισχυρισμούς του φίλου του Αναγνωστόπουλου, η Αγγελική Νικολούλη εντόπισε τη συγκεκριμένα γυναίκα, η οποία επιβεβαίωσε τη σχέση τους, τονίζοντας ότι η Καρολάιν τα ήξερε όλα.

«Όντως υπήρχε μία σχέση με τον Μπάμπη, η οποία ήταν από το 2015 και διεκόπη τον Ιούνιο του 2016. Έκτοτε δεν είχα καμία απολύτως επαφή. Καταλαβαίνω ότι αυτή τη στιγμή με καταγράφετε, δεν έχω αντίρρηση. Μετάνιωσα τόσο πολύ γι’ αυτό που είχε συμβεί τότε, δεν θα ξανά-έβαζα ποτέ σε κίνδυνο την οικογένειά μου. Δεν έχει έρθει κανείς από την αστυνομία σε επαφή μαζί μου. Με την Καρολάιν είχα την εντύπωση ότι είχαν γνωριστεί το επόμενο Πάσχα, αν είχαν γνωριστεί τους δύο αυτούς μήνες πριν το τελειώσουμε εμείς, αυτό δεν το γνωρίζω. Δεν ξέρω αν είχε εξωσυζυγική σχέση. Εκείνος είχε θυμώσει πάρα πολύ μαζί μου γιατί πίστευε ότι θα διακόψω το γάμο μου για να είμαστε μαζί. Εγώ δεν είχα σκεφτεί ποτέ να το κάνω αυτό. Ήταν μία επιπολαιότητα, από τον τρόπο που με προσέγγισε από την επίμονή του» λέει χαρακτηριστικά η γυναίκα.

Στο ερώτημα αν όταν άρχισαν τα προβλήματα στον γάμο του ο Μπάμπης στράφηκε σ’ εκείνη απάντησε:

«Δεν είχα καμιά συνάντηση με τον Μπάμπη. Από διάφορα σημειώματα φαίνεται ότι προσπαθούσε να με δει. Τα έχω κρατήσει όλα αυτά τα χειρόγραφα σημειώματα, αλλά και σελίδες που έχει γράψει στον υπολογιστή. Κάποιος έστελνε SMS στον σύζυγό μου γι’ αυτή τη σχέση. Είμαι 1000% σίγουρη ότι τα έστελνε ο Μπάμπης στην προσπάθειά του να με κάνει να χωρίσω. Είχε μια εμμονή μ’ αυτό», τονίζει.

Η γυναίκα που θέλει να κρατήσει την ανωνυμία της, μίλησε για την εμμονή του να την δει το τελευταίο διάστημα πριν τη δολοφονία…

«Ο Μπάμπης επέμενε. Τα κρατούσα τα σημειώματα, γιατί με αυτά που είχαν γίνει. Ο σύζυγός μου ήταν ενήμερος για όλα. Το τελευταίο εξάμηνο είχε αρχίσει πάλι τα σημειώματα. Είχε μια εμμονή που με είχε φοβίσει και προσπαθούσα να έχω μια καλή σχέση μαζί του από απόσταση για να μην θυμώσει. Το τελευταίο σημείωμα το είχε στείλει δύο εβδομάδες πριν δολοφονήσει τη γυναίκα του και ζητούσε να με συναντήσει».

«Ξέρω πως η Καρολάιν τα είχε μάθει όλα αυτά από παλιά. Μου το είχε πει ο ίδιος ο Μπάμπης. «Βρήκε στο τάμπλετ μου φωτογραφίες σου και της είπα ότι τις έσβησα, ενώ εγώ δεν τις είχα σβήσει και τις ξαναβρήκε» μου είχε πει παλαιότερα».

«Όταν έστησε πριν από χρόνια το σκηνικό για να με κάνει να χωρίσω, κατάλαβα ότι δεν πάει καλά και δεν έχει όρια. Αυτό κατάλαβα τότε, αλλά να φτάσει να κάνει φόνο;» αναρωτήθηκε.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν