“Αποκαλυπτικά Μένιου Φουρθιώτη”: «Ο Δογιάκης σκότωσε την Καρολάιν και εκβίαζε τον Αναγνωστόπουλο»

“Αποκαλυπτικά Μένιου Φουρθιώτη”: Έβγαλαν δημοσίευμα που κατανομάζουν ως δολοφόνο το Δογιάκη

Οι εξελίξεις δε σταματούν για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, με ένα τελευταίο δημοσίευμα να «δείχνει» ως αληθινό δολοφόνο της Καρολάιν τον Σταύρο Δογιάκη, τονίζοντας πως ο επιχειρηματίας εκβίαζε, μετά τον φόνο, τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Η αναφορά αυτή γίνεται από την εφημερίδα «Αποκαλυπτικά», η οποία αρχικά ανέφερε πως ο πιλότος, που επιμένει να σωπαίνει για αυτά τα δημοσιεύματα, δεν είναι ο πραγματικός δολοφόνος της συζύγου του, ενώ τώρα επανήλθε με το όνομα του γνωστού επιχειρηματία.

Η εφημερίδα υποστηρίζει, ότι ο συζυγοκτόνος ομολόγησε ο ίδιος στην φυλακή το ότι ο Σταύρος Δογιάκης είναι ο αληθινός φονιάς. «Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ομολόγησε ένα έγκλημα που δε διέπραξε για να μην του σκοτώσουν το παιδί», αναφέρουν χαρακτηριστικά τα «Αποκαλυπτικά», συνεχίζοντας στους ίδιους ισχυρισμούς.

Το πρωτοσέλιδο των Αποκαλυπτικών του Μένιου Φουρθιώτη για το Σταύρο Δογιάκη

Το έντυπο αναφέρει, δηλαδή, ότι ο Σταύρος Δογιάκης, για τον οποίο έχει αποκαλυφθεί τι είδους σχέση είχε με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, απείλησε να σκοτώσει τη μικρή Λυδία, αν εκείνος δεν έπαιρνε το έγκλημα πάνω του. Δεν είναι σαφές, βέβαια, γιατί ήθελε να σκοτώσει την Καρολάιν, με βάση το δημοσίευμα, με τις Αρχές να είναι σίγουρο πως θα εξετάσουν το πώς μπορεί να προκύπτει μια τέτοια πληροφορία.

Πιθανή πηγή του δημοσιεύματος μπορεί να αποτελεί και το ότι το έγκλημα συνέπεσε κοντά χρονικά με την αυτοκτονία του Δογιάκη, με το δεύτερο γεγονός να προξενεί επιπλέον απορίες για τον φημολογούμενο εκβιασμό, από τη στιγμή που θέλησε να βάλει τέλος στη ζωή του. Σε κάθε περίπτωση, όλα θα διαλευκανθούν σύντομα, ώστε να μην υπάρχει καμία «σκιά».

Related posts

Θαυμάστριες στέλνουν γράμματα στη φυλακή στο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Θα είναι έξω πριν καν τα 55: Τόσα χρόνια θα μείνει πραγματικά στη φυλακή ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

«Δεν θα δει ποτέ τη Λυδία ο δολοφόνος – Αλλαγή στο επίθετο της για να μη συνδεθεί μαζί του», δηλώνει ο πατέρας της Καρολάιν

“Η φυλακή θα λυγίσει αυτό το απεχθές πλάσμα”: Ο πατέρα της Καρολάιν εναντίον του Αναγνωστόπουλου

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Αυτή είναι η γυναίκα που δηλώνει δημόσια ότι αισθάνεται έλξη για τον δολοφόνο

Απολογία Μπάμπη Αναγνωστόπουλου: «100 φορές την Κάρολαιν θα διάλεγα»

Γλυκά Νερά: Νέα στοιχεία από την στυγερή δολοφονία της Καρολάιν – Πως άφησε το σπίτι ο Αναγνωστόπουλος

«Φταίει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος»: Ξέσπασε ο Πέτρος Φιλιππίδης εξαιτίας του 33χρονου Πιλότου

«Ο Αναγνωστóπουλος ζήτησε 2.000 ευρώ από την πεθερά του για έξοδα κηδείας»: Φίλη μητέρας Καρολάιν