Αρνήθηκαν να δώσουν DNA: Ραγδαίες εξελίξεις στη δολοφονία της 20χρονης Κάρολαϊν

by Αντώνης Βαλμάς

Δολοφονία Γλυκά Νερά: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση

Δολοφονία Γλυκά Νερά: Η πολύκροτη υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά μπαίνει επιτέλους στην τελική ευθεία της. Το τοπίο ξεκαθάρισε πλήρως μετά τη συνέντευξη της ψυχολόγου της κοπέλας στο «Πρώτο Θέμα»:

«Οι ψυχολόγοι βλέπουν πίσω από τα χαμόγελα και καταλαβαίνουν τι είναι ψεύτικο ή αληθινό. Η Καρολάιν δεν είχε κανένα πρόβλημα, το λέω μετά πλήρους βεβαιότητας. Δεν είχε κανένα θέμα στις σχέσεις με τον άντρα της. Ο Μπάμπης βιώνει το δράμα του με μεγάλη αξιοπρέπεια. Οι άνθρωποι στην κοινωνία μας δικάζουν και ασελγούν στις ανθρώπινες ψυχές χωρίς ίχνος ενσυναίσθησης.

Δολοφονία Γλυκά Νερά: Ραγδαίες εξελίξεις με το DNA των υπόπτων

Τα σόσιαλ μίντια γίνονται όπλα στα χέρια ανθρώπων με νοσηρή ψυχοσύνθεση που διαπομπεύουν ανθρώπους. Με τον Μπάμπη έχουμε συνεχή επικοινωνία γιατί έχει να ξεπεράσει πολλά πράγματα. Κατ’ αρχάς τον διασυρμό στα σόσιαλ μίντια, δεν τον αφήνουν να πενθήσει. Εχει το τραύμα που έχει βιώσει. Μου έχει μιλήσει δεν θα ήθελα να μπω σε λεπτομέρειες, είναι στοιχεία που έχει η αστυνομία. Μου έχει περιγράψει τι έγινε. Δεν θα ήθελα να πω άλλα».

Οι ύποπτοι για τη δολοφονία των Γλυκών Νερών

Μεταξύ των δέκα υπόπτων, περιλαμβάνονται Έλληνες, αλλά και αλλοδαποί, οι οποίοι έχουν συλληφθεί κατά το παρελθόν για άγριες ληστείες με πρόκληση σωματικών βλαβών, όχι όμως με ανθρωποκτονία.

Δολοφονία Γλυκά Νερά: Ραγδαίες εξελίξεις με το DNA των υπόπτων

Κάποιοι από αυτούς είχαν αρνηθεί να δώσουν DNA στους αστυνομικούς – κάτι που τους το επέτρεπε παλαιότερα η νομοθεσία, αλλά σήμερα δεν ισχύει. Οι αρχές θεωρούν ότι η λύση του γρίφου κρύβεται σε κάποιον εκ των 10 και εντείνουν τις έρευνες τους για να εξιχνιάσουν το έγκλημα.

Πληροφορίες από τους αστυνομικούς κύκλους αναφέρουν ότι υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία πως μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε εξελίξεις. Οι αξιωματικοί θεωρούν ότι οι βασικοί ύποπτοι έχουν «δεθεί» και ότι η υπόθεση μπαίνει στην τελική ευθεία της.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα