«Σκουλήκι περιπτερά»: Έξαλλος ο Παπαδάκης με τηλεθεατή που τον αποκάλεσε έτσι

Γιώργος Παπαδάκης: Έξαλλος με τηλεθεατή - Τον αποκάλεσε σκουλήκι

Γιώργος Παπαδάκης: Έξαλλος με τηλεθεατή – Τον αποκάλεσε σκουλήκι

Γιώργος Παπαδάκης: Οργισμένη ήταν η απάντηση του Γιώργου Παπαδάκη σε τηλεθεατή, ο οποίος με μήνυμα του, τον αποκάλεσε «σκουλίκι περιπτερά»

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε το πρωί της Τετάρτης τον Γιώργο Παπαδάκη την ώρα που διάβαζε μηνύματα τηλεθεατών με έναν εξ αυτών να τον αποκαλεί «σκουλήκι περιπτερά».

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Παπαδάκης στο παρελθόν έχει εργαστεί σε περίπτερο.

Η απάντηση του Γιώργου Παπαδακη στον τηλεθεατή που αποκάλεσε σκουλίκι

«Έρχονται πολλά μηνύματα, έχουν και κάποιοι τον χαβά τους. Ένας, ο οποίος υποτίθεται μου λέει “σκουλήκι περιπτερά”, ο Ιωάννης Σου…ης. Άκου να δεις ρε φίλε, εγώ δουλεύω από τα 11 μου χρόνια. Και περιπτεράς ήμουν και στεφάνια στο νεκροταφείο έχω σηκώσει και σε οικοδομές έχω δουλέψει… Αυτοί είναι τίτλοι τιμής. Κατάλαβες; Είναι τιμή μου και καμάρι μου. Και αν σου πω και τις συνθήκες που δούλεψα βάρδια σε περίπτερο, αλλά δεν θέλω να σε χαρακτηρίσω. Σκουλήκι και περιπτεράς, λοιπόν, ό,τι πεις ρε μεγάλε, ό,τι πεις» είπε ο δημοσιογράφος.

Στη συνέχεια, όμως, η απάντησή του έγινε πιο οξεία καθώς απευθυνόμενος στη γυναίκα του τηλεθεατή την κάλεσε να προσέχει γιατί, όπως της είπε, «κάποια μέρα θα εμφανιστεί στα δελτία ειδήσεων».

Κάλεσε, δε, τον τηλεθεατή που του έστειλε το μήνυμα να μην βαράει τη σύζυγό του, αλλά να εκτονώνεται στον ίδιο κάθε πρωί.

«Εγώ θέλω να πω στην κυρία, τη σύζυγο του Ιωάννη, να τον προσέχετε γιατί αυτός είναι επικίνδυνος μαντάμ. Τι ξύλο πρέπει να έχετε φάει εσείς, δεν περιγράφεται. Κάποια στιγμή θα δείτε, θα είναι στα δελτία ειδήσεων αυτός. Είναι από αυτούς τους μάγκες, οι οποίοι δεν κάνουν τίποτα άλλο παρά να κάνουν bullying σε ανθρώπους που βλέπουν στην τηλεόραση»

«Εγώ σου επιτρέπω να εκτονώνεσαι πάνω μου, μη βαράς τη γυναίκα σου. Γιατί είναι σίγουρο ότι πρέπει να την έχεις σακατέψει στο ξύλο. Εμένα θα παίρνεις να με βρίζεις κάθε πρωί, στο επιτρέπω».

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo