Άστραψε και βρόντηξε η Καρυστιανού για την υπουργοποίηση του Πλεύρη – Τον «ισοπέδωσε» με λίγες λέξεις

by Ioanna Themistocleous
Άστραψε και βρόντηξε η Καρυστιανού για την υπουργοποίηση του Πλεύρη – Τον «ισοπέδωσε» με λίγες λέξεις

Καρυστιανού για Πλεύρη: “Υπουργοποιήθηκε, δεν υπάρχει πάτος – Ήταν ποινικά ερευνητέος για το μπάζωμα στα Τέμπη”
«Όχι μόνο γλίτωσε την προανακριτική, αλλά κατά την πάγια πρακτική της κυβέρνησης, αναβαθμίστηκε: υπουργοποιήθηκε…», τόνισε η Μαρία Καρυστιανού για τον Θάνο Πλεύρη

Πυρά κατά του νέου υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, Θάνου Πλεύρη, εξαπολύει η πρόεδρος του Συλλόγου Πληγέντων Δυστυχήματος «Τέμπη 2023» Μαρία Καρυστιανού, τονίζοντας πως ήταν ποινικά ερευνητέος για το μπάζωμα του τόπου του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών.

Ο Θάνος Πλεύρης στη θέση του Μάκη Βορίδη στο υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου

«Για τον Αθ. Πλεύρη πήγε δικογραφία στη Βουλή από την Εισαγγελία Λάρισας, ήδη από το 2024! Ο Πλεύρης ήταν ποινικά ερευνητέο πρόσωπο με βάση την πρόταση των 36 βουλευτών και τη διάταξη του Εισαγγελέα Λάρισας για το μπάζωμα του τόπου του εγκλήματος των Τεμπών! Μαζί με το δεξί χέρι του πρωθυπουργού, τον Χρήστο Τριαντόπουλο!», αναφέρει η κ. Καρυστιανού.

Ακολούθως προσθέτει ότι «όχι μόνο γλίτωσε την προανακριτική, αλλά κατά την πάγια πρακτική της κυβέρνησης, αναβαθμίστηκε: υπουργοποιήθηκε…». Καταληκτικά η πρόεδρος του Συλλόγου Πληγέντων Δυστυχήματος «Τέμπη 2023» σχολιάζει δηκτικά ότι «δεν υπάρχει πάτος…».

Η ανάρτηση της Μαρίας Καρυστιανού:

Επιτέλους κάποιος τόλμnσε και το είπε για Μαζωνάκη: Όλοι υποκλίνονται στην Γιάμαλη – «Το ότι κάποιοι σήμερα κάνουν τους ανήξερους…»

Είναι επίσημο! Μπάρκα-Μπότσης: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένουν

Tα Ημισκούμπρια τίμησαν τον Μαζωνάκη με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο – Φώναζαν το όνομά του και ο κόσμος απαντούσε «ένα κενό»

Αποκάλυψη! Μαζωνάκης: Αυτή είναι η άγνωστη «κόρη» του – Το παιδί που δεν πρόλαβε να χαρεί

Γιώργος Μαζωνάκης: Σοκάρει το νέο τραγούδι που δεν πρόλαβε να ηχογραφήσει – «Είδα τον Χριστό…»

Προτεινόμενα