Ασύλληπτη τραγωδία με νεκρό βρέφος 14 μηνών: «Πατέρας» το ξέχασε μέσα στο αυτοκίνητο στον καύσωνα, έπαθε θερμοπληξία και πέθανε

Ασύλληπτη τραγωδία με νεκρό βρέφος 14 μηνών: Το ξέχασε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου και το μωρό πέθανε

Μια τραγωδία που δεν την χωράει ο ανθρώπινος νους συνέβη στη Γαλλία με ένα πατέρα που ξέχασε το βρέφος του μέσα στο αμάξι. Το 14μηνών βρέφος εντοπίστηκε αργότερα νεκρό αφού πέθανε εξαιτίας θερμοπληξίας.

Θύμα του ακραίου κύματος καύσωνα που επελαύνει στη Γαλλία υπήρξε ένα βρέφος μόλις 14 μηνών. Υπεύθυνες όμως για τον τραγικό του θάνατου δεν ήταν μόνο οι δυσχερείς καιρικές συνθήκες, αλλά και ο ίδιος ο πατέρας του, καθώς φέρεται να ξέχασε… για ώρες το παιδί μέσα στο σταθμευμένο όχημα!

Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail, η τραγική είδηση έρχεται από πόλη της νοτιοδυτικής Γαλλίας, η οποία έχει πληγεί ιδιαίτερα από τις «καυτές» καιρικές συνθήκες. Το συμβάν σημειώθηκε την περασμένη Τετάρτη, όταν ο πατέρας είχε πάρει μαζί του το παιδί από το πρωί, για να το αφήσει στον βρεφονηπιακό σταθμό.

Αντί να πάει το βρέφος στον βρεφονηπιακό σταθμό το ξέχασε στο αμάξι – Το μωρό έπαθε θερμοπληξία και πέθανε

Ωστόσο, ο αφηρημένος πατέρας ξέχασε ότι είχε το παιδί στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να μην το παραδώσει ποτέ στον βρεφονηπιακό σταθμό. Στη συνέχεια, πάρκαρε το αυτοκίνητο στον καυτό ήλιο, ενώ το άτυχο βρέφος βρισκόταν μέσα σε αυτό.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το παιδάκι υπέστη θερμοπληξία από τις αποπνικτικές θερμοκρασίες καταλήγοντας, έτσι, στον φρικτό του θάνατο.

Μόλις η μητέρα συνειδητοποίησε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με το παιδί ειδοποίησε τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης της χώρας, οι οποίες έφτασαν εσπευσμένα στο σημείο -γύρω στις 5.00 το απόγευμα- προσπαθώντας μάταια να επαναφέρουν το βρέφος.

Το μωράκι βρέθηκε νεκρό το απόγευμα της ίδιας ημέρας στο πάρκινγκ της αεροναυπηγικής εταιρείας «Safran». Η είδηση της απώλειάς του με αυτό τον βάναυσο τρόπο έχει συγκλονίσει τον κόσμο τόσο εντός των συνόρων της χώρας, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η νεκροψία-νεκροτομή που διενεργήθηκε δεν έχει καθορίσει ακόμη τα ακριβή αίτια που οδήγησαν στον θάνατο το παιδί, ωστόσο όπως ανέφερε η εισαγγελέας χθες «οι αρχικές έρευνες δείχνουν ότι το μικρό παιδί πέθανε από ασφυξία και αφυδάτωση».

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γονείς εξαιτίας του σοκ που έπαθαν μόλις διαπίστωσαν ότι το παιδί τους ήταν νεκρό εισήχθησαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Related posts

Tpόμος για βασικό μάρτuρα της τpαγωδίας των Τέμπη

Ραγδαίες εξελίξεις στην κυβέρνηση: Παραιτήθηκαν Παπασταύρου – Μπρατάκος

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη