Ασύλληπτη τραγωδία: Πατέρας και δύο γιοι έχασαν τη ζωή τους ανήμερα Χριστουγέννων από το χριστουγεννιάτικο δέντρο

ΗΠΑ: Πως συνέβη η τραγωδία με το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Μια οικογενειακή τραγωδία έλαβε χώρα στην Πενσιλβάνια των ΗΠΑ, όπου ένας πατέρας μαζί με τους δύο γιούς του, 8 και 10 ετών, έχασαν τη ζωή τους.

Το τραγικό συμβάν έλαβε χώρα όταν στο σπίτι τους ξέσπασε φωτιά, πιθανότατα λόγω ηλεκτρικών προβλημάτων και του ξεραμένου χριστουγεννιάτικου δέντρου.

«Η εστία προέλευσης της φωτιάς ήταν το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Επομένως δεν είμαστε σίγουροι αν οφείλεται στο ηλεκτρικό ρεύμα ή στο ξεραμένο παλιό χριστουγεννιάτικο δέντρο», είπε ο πυροσβέστης Νταγκ Βίλχελμ.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο που ξεκλήρισε μια οικογένεια στις ΗΠΑ

«Με αφόρητη θλίψη μοιραζόμαστε μαζί σας αυτό το πρωί των Χριστουγέννων την τραγική είδηση ​​ότι η οικογένεια Κινγκ, σε πυρκαγιά, έχασε τον πατέρα της Ερικ και δύο μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Ρίτσλαντ, τον Λίαμ και τον Πάτρικ», γνωστοποίησε μέσω Facebook το Σάββατο η σχολική κοινότητα του Κουάκερταουν.

Τα πέντε μέλη της οικογένειας κοιμούνταν στον δεύτερο όροφο όταν ξέσπασε η φωτιά.

Η αστυνομία και η πυροσβεστική έλαβαν κλήση στη 1:22 τα ξημερώματα και έσπευσαν στο σπίτι. Οι πυροσβέστες έκαναν πολλές προσπάθειες να μπουν στο σπίτι όταν έφτασαν. Δυσκολεύτηκαν πολύ, λόγω του μεγέθους της πυρκαγιάς.

Όταν οι πυροσβέστες κατάφεραν τελικά να εισέλθουν, εντόπισαν τις σορούς του Ερικ Κινγκ, 41 ετών, και των δύο γιων του. Η μητέρα και ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας γλίτωσαν με ελαφρά εγκαύματα.

Από τη φωτιά πέθαναν και τα δύο σκυλιά της οικογένειας.

Related posts

Υποψήφιες ευρωβουλευτές Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου – Δείτε με ποιο κόμμα

Αγγελία στην Αθήνα: Σπιτονοικοκύρης αναζητά ενοικιαστές που θα ψήνουν, θα παρτάρουν και θα έχουν κατοικίδιο

Σuναγερμός στη Μέση Ανατολή πριν λίγо, έγινε αuτό που όλоι φοβоύνται