Ασύλληπτη τραγωδία στη Γλυφάδα: Βρέφος έπεσε στο κενό από 4ο όροφο πολυκατοικίας

by Newsroom i-diakopes.gr
Ασύλληπτη τραγωδία στη Γλυφάδα: Βρέφος έπεσε στο κενό από 4ο όροφο πολυκατοικίας

Γλυφάδα: Τραγωδία με ένα βρέφος μόλις 18 μηνών

Ένα τραγικό ατύχημα συνέβη στην Γλυφάδα με 18 μηνών που έπεσε στο κενό από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας. Οι Αρχές διεξάγουν έρευνες για το πως συνέβη η ασύλληπτη τραγωδία.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε το βρέφος στο νοσοκομείο Παίδων όπου και κατέληξε παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

Ασύλληπτη τραγωδία στη Γλυφάδα: Βρέφος έπεσε στο κενό από 4ο όροφο πολυκατοικίας

Γλυφάδα: Ο πατέρας αφέθηκε ελεύθερος

Σύμφωνα με πληροφορίες, για το τραγικό συμβάν προσήχθη στην Αστυνομία ο πατέρας του βρέφους ο οποίος στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα έως ότου συγκεντρωθεί το προανακριτικό υλικό.

Νίκος Οικονομόπουλος: Μεγαλείο ψυχής – Τι έκανε τη νύχτα που έμαθε πως πέθανε ο Μαζωνάκης! Δεν το γνώριζε κανείς μέχρι σήμερα

Αποκάλυψη! Οι άγνωστες ανιψιές του Μαζωνάκη: Η Μαρία έχει δίδυμα εκτός γάμου-Αυτές θα πάρουν την αμύθητη περιουσία του Γιώργου!

Μαζωνάκης: Τι συνέβη το βράδυ μετά την κηδεία του στο Γ΄Νεκροταφείο-«Πάγωσαν» όλοι στη Νίκαια (Video)

Αποκάλυψη-σεισμός του Μαρακάκη για τον Μαζωνάκη- «Τρεις μέρες πριν το μοιραίο ραντεβού…» –Τι είχε εκμυστηρευτεί σε γιατρό (Video)

Σε ψαροταβέρνα η οικογένεια Μαζωνάκη μετά την κηδεία: Όλο τον κατάλογο παρήγγειλαν οι αδερφές του – Δείτε καρέ-κάρε τις στιγμές

Προτεινόμενα