Ασύλληπτο: Κοιμόταν 5 χρόνια με τον νεκρό αδερφό της μέσα στο σπίτι, σε σοκ γείτονες & αστυνομικοί

by Newsroom i-diakopes.gr
Ασύλληπτο: Κοιμόταν 5 χρόνια με τον νεκρό αδερφό της μέσα στο σπίτι, σε σοκ γείτονες & αστυνομικοί

Οι καταγγελίες για την εν λόγω γυναίκα, που είχε γίνει γνωστή στη γειτονιά της για το ότι μάζευε σωρούς σκουπιδιών μέσα και γύρω από το σπίτι της, ήταν πολλές.

Ο αδερφός της είχε εξαφανιστεί πριν από αρκετά χρόνια, αλλά κατά τη διάρκεια σύλληψής της για μια άσχετη υπόθεση, φανερώθηκε πως ο σκελετός του βρισκόταν μέσα στο σπίτι της.

Εκτός από τα οστά του, οι αστυνομικοί στο σπίτι βρήκαν, επίσης, βουνά από σκουπίδια, έναν αρουραίο και ανθρώπινα περιττώματα.

Εκπρόσωπος της Αστυνομίας της Victoria υπογράμμισε στην ιστοσελίδα news.com.au ότι η αστυνομία πήγε σε μια διεύθυνση στο Newtown του Geelong, προκειμένου να ελέγξει έναν άνδρα, κάτοικο της περιοχής, στις 28 Δεκεμβρίου 2022. «Αξιωματικοί παρευρέθηκαν στην ιδιοκτησία της Russell Street περίπου στις 6 το απόγευμα και εντόπισαν τον άνδρα νεκρό μέσα», επεσήμανε ο εκπρόσωπος, όπως αναφέρει η «New York Post».

Οι ιατροδικαστές, φορώντας ενδυμασία βιολογικού κινδύνου, ανέσυραν ό,τι είχε απομείνει από τον αδελφό της γυναίκας, στις 29 Δεκεμβρίου 2022. Κάτοικοι στην οδό Russell του Newtown περιέγραψαν το οίκημα ως το «σπίτι της φρίκης», σύμφωνα με το «Geelong Advertiser».

Η γειτόνισσα Nicole Stratton σημείωσε ότι «υπήρχε πάντα μια μυρωδιά, αλλά απλώς νομίζαμε ότι ήταν οι σωροί των σκουπιδιών. Τα στόρια ήταν πάντα κάτω. Το οίκημα ήταν συνεχώς γεμάτο σκουπίδια. Υπήρχαν αρουραίοι παντού, ήταν πραγματικά αηδιαστικό».

Και πρόσθεσε ότι «παραπονεθήκαμε στις αρμόδιες Αρχές για το χάος και θα έκαναν ελέγχους, αλλά δεν τους άνοιγε ποτέ την πόρτα. Η μεγαλύτερη μου κόρη, ακόμα δε θέλει να βγει έξω το βράδυ, είναι φοβισμένη».

Ένας άλλος κάτοικος, που ήθελε να διατηρήσει την ανωνυμία του, τόνισε ότι «μπορώ να πω με σιγουριά ότι δεν έγινε καμία επιθεώρηση ρουτίνας ή έλεγχος ευημερίας σε αυτό το άτομο για τουλάχιστον ένα χρόνο και πιθανώς περισσότερο. Έχετε κατοίκους που εγείρουν όλες αυτές τις ανησυχίες και (σ.σ. οι καταγγελίες) πέφτουν στο κενό. Έτσι αρχίζετε να απορείτε για το τι γίνεται. Είναι τρελό».

Εκπρόσωπος της City of Greater Geelong (CoGG) επιβεβαίωσε στο «Geeolong Advertiser» ότι είχαν διατυπωθεί παράπονα για την κατάσταση αυτή, πριν από την ανακάλυψη του άψυχου σώματος του άνδρα.

Ο εκπρόσωπος του DFFH ανέφερε ότι οι «έλεγχοι ευημερίας» άρχισαν από το 2021, μετά τις αυξανόμενες ανησυχίες για την έλλειψη επαφής, την έλλειψη πρόσβασης και την κακή κατάσταση του ακινήτου και κατέληξε ότι «πρόκειται για ένα τραγικό περιστατικό».

Η ψυχικά άρρωστη γυναίκα δεν έχει κατηγορηθεί για τον θάνατο του αδελφού της
Η ψυχικά άρρωστη γυναίκα που ζούσε δίπλα στο πτώμα, δεν έχει κατηγορηθεί για τον θάνατο του αδελφού της.

Προτεινόμενα