Avατpoπή με την κηδεία του Κώστα Σημίτη – Auτή είναι η τελική επιθυμία της οικογένειας

Avατpoπή με την κηδεία του Κώστα Σημίτη – Auτή είναι η τελική επιθυμία της οικογένειας

Την Πέμπτη (12/1) το «τελευταίο αντίο» στον Κώστα Σημίτη

Ανατροπή με την κηδεία του Κώστα Σημίτη

Στην Μητρόπολη Αθηνών θα πουν το τελευταίο αντίο στον Κώστα Σημίτη συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες του Κώστα Σημίτη την Πέμπτη (12/1).

Η οικογένειά του αποφάσισε να μην εκτεθεί η σορός του σε λαϊκό προσκύνημα, ενώ μετά την τελετή στη Μητρόπολη, η πομπή θα πάει πεζή έως την τελευταία του κατοικία στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών.

Επικήδειο λόγο θα εκφωνήσει ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, αλλά και πρόσωπα από τον στενό του κύκλο.

Υπενθυμίζεται ότι η χώρα έχει κηρυχθεί σε τετραήμερο εθνικό πένθος για τον θάνατο του Κώστα Σημίτη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 5 Ιανουαρίου.

Γuvαικoκτoviα στην Καλαμάτα: Η Βασιλική είχε προλάβει να παίξει σε βίντεο κλιπ – Eτpεμε για το πώς θα το έλεγε στον σύζυγό της

Avεiπωτoς θpnvoς στην Knδεiα της Βασιλικής: Το Tελεuταio Avτio στην 39χρονη που δoλoφovnθnκε στην Καλαμάτα

Θα γίνει μπαμπάς! Το ανακοίνωσε στον αέρα του The 2night Show: «Κάγκελο» ο Αρναούτογλου με την ανακοίνωση – Tpελάθnκε από τη χαρά του

Αν πλένεις τις βεράντες με λάστιχο Kιvδuvεuεις μέχρι και με φuλάκισn – Ποια η εξαίρεση

9+1 τρόποι να εξαφανίσεις τις κατσαρίδες για πάντα: Το «μυστικό» που οι εταιρείες απεντόμωσης δεν θέλουν να ξέρεις!

Προτεινόμενα