Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Απατούσε την Καρολάιν με 40χρονη γυναίκα -Τα ψέματα μέσα από τη φυλακή

by Τόνια Τζαφέρη
Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Απατούσε την Καρολάιν με 40χρονη γυναίκα -Τα ψέματα μέσα από τη φυλακή

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Τα ψέματα μέσα από τη φυλακή

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Οι πληροφορίες για τρίτο πρόσωπο υπήρχαν εδώ και πολύ καιρό. Και μάλιστα πολλοί τις επιβεβαίωναν. Ωστόσο δεν φαίνεται να είναι αυτός ο λόγος, για τον οποίο ο 33χρονος δολοφόνος έφτασε μέχρι το σημείο να σκοτώσει την 20χρονη σύζυγο του Κάρολαιν.

Αυτό που αναφέρουν οι πληροφορίες είναι πως ο γάμος του συζυγοκτόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου με την Καρολάιν περνούσε κρίση. Και αυτό οφειλόταν στο γεγονός ότι η 20χρονη μητέρα είχε αντιληφθεί την ύπαρξη ενός τρίτου προσώπου στη σχέση τους.

Μπορεί το γεγονός να μην συνδέεται με την στυγερή δολοφονία της νεαρής μητέρας. Ωστόσο σίγουρα αποτελεί στοιχείο το οποίο έπρεπε να εξεταστεί ενδελεχώς από τις αρχές.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή Live News, ο 33χρονος καθ’ομολογία δολοφόνος διατηρούσε δεσμό. Με μια 40χρονη γυναίκα από το επαγγελματικό του περιβάλλον. Η ίδια μέσω του δικηγόρου της ξεκαθαρίζει ότι η οποία σχέση/γνωριμία της με τον πιλότο σε καμία περίπτωση δεν σχετίζεται με την δολοφονία της Καρολάιν. Ωστόσο, αυτό ως γεγονός δεν αποκλείεται να ήταν και η αιτία που η 20χρονη ήθελε να εγκαταλείψει τη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά. Και να φύγει μακριά με το παιδί της.

Τι ισχυρίζεται μέσα από τα σίδερα του Κορυδαλλού ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Την ίδια στιγμή, ο προφυλακισμένος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, φέρεται να χρησιμοποιεί το σενάριο που έχει διαρρεύσει στην αρχή. Ότι ο ίδιος λάμβανε μέρος σε παράνομες δραστηριότητες. Και ότι κακοποιοί με τους οποίους συναναστρεφόταν εκτέλεσαν την συζυγό του για οικονομικές διαφορές.

Την εμπλοκή του σε παράνομες δραστηριότητες είχε αναφέρει και ο πατέρας της Καρολάιν σε συνεντεύξεις του στον διεθνή τύπο. Αναφέροντας ότι εάν η κόρη του είχε αντιληφθεί ότι ο Μπάμπης ήταν μπλεγμένος. Δεν θα το ανεχόταν και θα μιλούσε στην αστυνομία.

 Σύμφωνα με μαρτυρίες από την φυλακή, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος ανέφερε ότι ο συζυγοκτόνος προσπαθεί να πείσει φυλακισμένους με τους οποίους συναναστρέφεται ότι την Καρολάιν την σκότωσαν εκτελεστές επειδή χρωστούσε χρήματα.

Προφανώς, ο 33χρονος επιδιώκει να «επιβιώσει» μέσα στη φυλακή και να χτίσει εκ νέου ένα προφίλ καλού οικογενειάρχη. Αυτό δηλαδή που έκανε και στα ΜΜΕ για 37 ημέρες ψάχνοντας τους άγριους ληστές που σκότωσαν την γυναίκα του.

Προτεινόμενα