Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Η εντολή του μέσα από τη φυλακή για τη μικρή Λυδία

by Τόνια Τζαφέρη

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Ενδιαφέρεται για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Είναι μια υπόθεση που δεν έχει τέλος. Νέες εξελίξεις, αποφάσεις και δίκες, δίνουν νέα τροπή στο συγκλονιστικό έγκλημα με την δολοφονία της Καρολαιν.

Σε ένα μήνα κρίνεται δικαστικά η οριστική επιμέλεια της μικρής Λυδίας, κόρη της αδικοχαμένης Καρολάιν και του προφυλακισμένου κατ’ ομολογίαν δολοφόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Στο μεταξύ οι έρευνες συνεχίζονται για τυχόν εμπλοκή κι άλλου προσώπου στη δολοφονία της Κάρολαιν.

Ο συνήγορος του συζυγοκτόνου τονίζει ότι δεν θέλει ο πελάτης του αντιδικία, ενώ ο συνήγορος της οικογένειας της Καρολάιν θεωρεί “δύσκολο να αλλάξει η επιμέλεια”, τονίζοντάς μας ότι “το παιδί είναι καλά με τους παπούδες και γονείς της μητέρας του”.

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Η εντολή του μέσα από τη φυλακή για τη μικρή Λυδία

Στις 7 Οκτωβρίου το δικαστήριο θα βγάλει την οριστική απόφαση για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας, η προσωρινή επιμέλεια της οποίας έχει ανατεθεί στην οικογένεια της δολοφονημένης Καρολάιν, με τους γονείς του συζυγοκτόνου να μπορούν να έχουν επαφή με το παιδί πέντε φορές το μήνα, από τις 10:00 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι, αποκλειστικά στην Αλόννησο.

Σε επικοινωνία του Sputnik με τον συνήγορο της οικογένειας της δολοφονημένης κ. Αθανάσιο Χαρμάνη, παρόλες τις αντίθετες διαρροές στον Τύπο, «η έρευνα προχωρά χωρίς σημαντικά ευρήματα».

Όσα είπε ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Κρίσιμο ωστόσο παραμένει το ερώτημα τι θα γίνει στις 7 του Οκτώβρη με τη μικρή Λυδία. Μέχρι πού μπορεί να το φτάσει η οικογένεια του δολοφόνου που ζητούσε αμέσως μετά την αποκάλυψη της ταυτότητας του φονιά συνεπιμέλεια;

«Η τακτική θα είναι σε συναινετική λογική. Δεν θέλει η οικογένεια του πελάτη μου και ο ίδιος αντιδικίες» μας τονίζει ο συνήγορος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, Αλ. Παπαιωαννίδης.

«Ο πελάτης μου θέλει το καλύτερο για το παιδί και αφήνει να αποφασίσει γι’ αυτό η Δικαιοσύνη» προσθέτει. «Δεν θα το φτάσουμε μέχρι τέλους για την επιμέλεια για την προστασία του παιδιού.

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Η εντολή του μέσα από τη φυλακή για τη μικρή Λυδία

Εξάλλου υπάρχει πλήρης ταύτιση των παππούδων, καθώς οι γονείς του πελάτη μου μεταβαίνουν στην Αλόννησο και βλέπουν το παιδί. Δεν θα πάμε στις 7:00 στο δικαστήριο για να τα σπάσουμε για την επιμέλεια του παιδιού» καταλήγει ο συνήγορος του συζυγοκτόνου.

Η Δικαιοσύνη μπορεί να προκρίνει τη συνεπιμέλεια για τη μικρή Λυδία;

«Δύσκολα θα αλλάξει η επιμέλεια» απαντά ο συνήγορος των γονιών της Καρολάιν, κ. Χαρμάνης, τονίζοντάς μας ότι «το παιδί είναι καλά με τους παππούδες και γονείς της μητέρας του».

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα