Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Μεγάλη ανατροπή – Τι τον έκαψε στο τελευταίο ραντεβού

by Τόνια Τζαφέρη
Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Μεγάλη ανατροπή – Τι τον έκαψε στο τελευταίο ραντεβού

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Οι απειλές στην σύμβουλο ψυχικής υγείας

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Απειλές φέρεται να δεχόταν η σύμβουλος ψυχικής υγείας της Καρολάιν και του συζυγοκτόνου στα Γλυκά Νερά, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Προκειμένου να μην καταθέσει όσα ήξερε για τη σχέση του ζευγαριού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας τα απειλητικά τηλεφωνήματα που δεχόταν η Ελένη Μυλωνοπούλου εκτιμάται ότι γίνονταν είτε από τον ίδιο τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο ή από συνεργό του. Η σύμβουλος επιβεβαιώνει πως ήταν σε συνεννόηση με την Αστυνομία από την αρχή για όσα υποστήριζε δημόσια. Πράγμα που δείχνει ότι οι Αρχές υποπτεύονταν τον 32χρονο γυναικοκτόνο.

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Μεγάλη ανατροπή – Τι τον έκαψε στο τελευταίο ραντεβού

Η κ. Μυλωνοπούλου περιέγραψε στην Αστυνομία γεγονότα που την έκαναν να πιστέψει πως υπήρχαν προβληματικά στοιχεία στη σχέση. Ένα από αυτά ήταν η πλήρως αντιφατική περιγραφή των δύο για τη σχέση τους. Μάλιστα, η κ. Μυλωνοπούλου υποστηρίζει ότι, από την πρώτη συνεδρία το 2020, η Καρολάιν ξέσπασε σε λυγμούς όταν από το δωμάτιο βγήκε ο Αναγνωστόπουλος με το παιδί τους και ουσιαστικά της είπε ότι ζούσε απομονωμένη και

“Η Καρολάιν από την πλευρά της όμως μου έλεγε πως ένιωθε εγκλωβισμένη σε αυτή τη σχέση, ότι ασχολείται συνεχώς με το παιδί χωρίς να έχει κάποια βοήθεια, ότι δεν μπορούσε να πάει κάπου μόνη της αφού ακόμη και αν έβγαινε με κάποια φίλη της μετά από λίγο πήγαινε και ο Χαράλαμπος, ότι οι μετακινήσεις γίνονταν με συγκεκριμένο ταξιτζή φίλο του Χαράλαμπου και ότι δεν είχε καθόλου χρήματα επάνω της, αφού την οικονομική διαχείριση είχε αναλάβει αποκλειστικά ο Χαράλαμπος”, αναφέρει η σύμβουλος ψυχικής υγείας.

Προτεινόμενα