Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Στο ίδιο κελί με Μένιο Φουρθιώτη – Ποιοι άλλοι θα είναι στο κελί

by Τόνια Τζαφέρη

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Το μίσος προς το πρόσωπό του είναι έντονο

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Με αλεξίσφαιρο γιλέκο μεταφέρεται ο 32χρονος πιλότος, καθώς το μίσος προς το πρόσωπό του είναι έντονο. Πολλοί ήταν επίσης εκείνοι που τον περίμεναν στο κελί τους, προκειμένου να τον ΄΄λιντσάρουν’’ ή και να τον κακοποιήσουν.

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Το μίσος προς το πρόσωπό του είναι έντονο

Γι’ αυτό ακόμη και στη προ φυλάκιση του, βρισκόταν σε γυναικεία πτέρυγα.

Τελικά, στις φυλακές Κορυδαλλού μεταφέρθηκε ο 32χρονος συζυγοκτόνος της Καρολάιν, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος, μετά την απολογία του σε ανακριτή και εισαγγελέα και την ομολογία του.

Ο 32χρονος θα μπει στη ΣΤ’ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, στην οποία αυτή τη στιγμή βρίσκονται υπόδικοι όπως: ο Μένιος Φουρθιώτης και ο κ. Κουτσολιούτσος της Folli Follie.

Στο κελί του θα βρίσκεται με άλλους τρεις. Ο ένας είναι υπόδικος για λαθρεμπόριο, ο δεύτερος είναι πρώην σωφρονιστικός υπάλληλος. Κατηγορούμενος για ναρκωτικά και ο τρίτος επίσης κατηγορούμενος για υποθέσεις ναρκωτικών.

Σε ήσυχη πτέρυγα φυλακίστηκε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Η συγκεκριμένη πτέρυγα επελέγη διότι θεωρείται ήσυχη. Και σε αυτή πηγαίνουν υπόδικοι, οι οποίοι έχουν απασχολήσει ιδιαίτερα την κοινή γνώμη. Υπάρχει κίνδυνος αν πάνε σε πιο σκληρές πτέρυγες να υποστούν κακοποίηση από τους συγκρατούμενούς τους.

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Το μίσος προς το πρόσωπό του είναι έντονο

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί, πως στην περίπτωση του 32χρονου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μιλάμε για ένα ειδεχθές έγκλημα. Ενώ συν τοις άλλοις, κρατούμενοι συγκεκριμένων εθνικοτήτων τον είχαν βάλει στο μάτι. Αφού ο ίδιος είχε στρέψει προς τα εκεί τις έρευνες, με την Αστυνομία να ξεσηκώνει τις φυλακές για ποινικούς. Που υποτίθεται ότι σχετίζονταν με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Η περίπτωση αντεκδίκησης, προφανώς, θα ήταν πολύ πιθανή στο ενδεχόμενο να μεταφερόταν στις γενικές φυλακές.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα