Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Τρεις γυναίκες παράλληλα στη ζωή του πιλότου εκτός από την Κάρολαϊν

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Τρεις γυναίκες παράλληλα στη ζωή του πιλότου εκτός από την Κάρολαϊν

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Κατά τη διάρκεια του γάμου του, εμπλέκονταν με 3 ακόμα γυναίκες ο πιλότος

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Όλα τα πρόσωπα που πέρασαν από τη ζωή του στυγερού δολοφόνου αναζητούν οι αρχές. Κάθε στοιχείο και κάθε λεπτομέρεια βρίσκεται στο μικροσκόπιο προκειμένου, να αποκαλυφθεί το κίνητρο του δράστη των Γλυκών Νερών.

Όπως αναφέρει νέο ρεπορτάζ της εφημερίδας «Real News», από τα εργαστηριακά ευρήματα προκύπτει η παράλληλη εμπλοκή του 33χρονου πιλότου με τρεις γυναίκες πέραν της 20χρονης συζύγου του, πριν τη δολοφονία της.

Στο εν λόγω συμπέρασμα κατέληξαν οι ερευνητές που έχουν αναλάβει την υπόθεση. Βασίστηκαν σε υλικό από κινητά τηλέφωνα και διαδικτυακά προφίλ. Αυτά «προδίδουν» τη στενή σχέση του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου με τις τρεις αυτές γυναίκες. Βάσει των στοιχείων ουδεμία σχέση έχουν με το αποτρόπαιο έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Οι Αρχές έχουν επικοινωνήσει και με τρεις προκειμένου να «προσδιορίσουν τη σχέση τους» με τον δολοφόνο της Κάρολαϊν. Επιθυμούν να εξακριβωθεί κατά πόσο αυτές επηρέασαν τη σχέση του ζευγαριού. Όπως, ωστόσο, αποδείχτηκε, και οι τρεις είχαν σταματήσει να έχουν επαφές μαζί του αρκετό καιρό πριν ο ίδιος σκοτώσει την σύζυγό του στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών.

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Τρεις γυναίκες παράλληλα στη ζωή του πιλότου εκτός από την Κάρολαϊν

Νέα στοιχεία για τον δολοφόνο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Αξίζει να σημειωθεί, πως καμία δεν έδωσε επίσημη κατάθεση, παρά μόνο πραγματοποίησαν μία «φιλική κουβέντα» με τους αστυνομικούς.

Ο ίδιος Αναγνωστόπουλος, από τη μεριά του, δεν είχε καν τα τηλέφωνά τους αποθηκευμένα στη συσκευή του. Μάλιστα, είχε προχωρήσει και σε διαγραφή των μεταξύ τους μηνυμάτων σε διάφορες διαδικτυακές εφαρμογές επικοινωνίας.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η επικοινωνία των Αρχών με τις γυναίκες αυτές οδήγησε σε πολύτιμα συμπεράσματα για τον χαρακτήρα του 33χρονου δολοφόνου των Γλυκών Νερών.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα