«Μπήκαν σπίτι και σκότωσαν την Καρολάιν επειδή χρώσταγα»: Τα αλλάζει όλα και επιμένει ο δολοφόνος Μπάμπης

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: «Μπήκαν σπίτι και σκότωσαν την Καρολάιν επειδή χρώσταγα»

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: «Μπήκαν σπίτι και σκότωσαν την Καρολάιν επειδή χρώσταγα»

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Ο 33χρονος πιλότος και στυγερός δολοφόνος συνεχίζει να κατασκευάζει σενάρια για τα όσα συνέβησαν στη μοιραία μεζονέτα στα Γλυκά Νερά. Μάλιστα, οι αρχές ερευνούν και τον ρόλο μιας 40χρονης στην υπόθεση.

Το σενάριο των άγνωστων δραστών, οι οποίοι μπήκαν στο σπίτι στα Γλυκά Νερά και φέρονται να σκότωσαν την 20χρονη Καρολάιν, επαναφέρει μέσα από τις φυλακές ο 33χρονος καθ’ ομολογία δολοφόνος.

Μιλώντας στο Mega ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος κάνει λόγο για αγνώστους, που μπήκαν στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών. Αυτοί σκότωσαν την 20χρονη. Όπως λέει, υπήρχαν οικονομικές διαφορές και εκκρεμότητες με τον 33χρονο πιλότο από κάποια παράνομη πράξη. Οι δράστες λειτούργησαν εκδικητικά.

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: «Μπήκαν σπίτι και σκότωσαν την Καρολάιν επειδή χρώσταγα»

Κατασκευή σεναρίων από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Την ίδια ώρα, η πλευρά της οικογένειας της 20χρονης, είχε αφήσει να εννοηθεί ότι σύντομα θα υπάρξουν πληροφορίες. Τα στοιχεία αυτά θα αποκαλύψουν το πραγματικό κίνητρο πίσω από τη δολοφονία της Καρολάιν. Σύμφωνα , με τις πληροφορίες ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε προσωπικές επαφές με 40χρονη από το ευρύτερο επαγγελματικό του περιβάλλον. Η γυναίκα πιθανόν να έχει παίξει ρόλο στη δολοφονία της Καρολάιν. Ωστόσο, όπως εξήγησε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος μετά από επικοινωνία που είχε με νομικό εκπρόσωπο της 40χρονης, η ίδια αρνείται κατηγορηματικά ότι είχε κάποια σχέση με τη δολοφονία της Καρολάιν.

Σημειώνεται ότι τις επόμενες μέρες επανενεργοποιείται εκ νέου η έρευνα για την υπόθεση, με καταθέσεις μαρτύρων. Μεταξύ αυτών και της συμβούλου ψυχικής υγείας του ζευγαριού.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν