Brussels Airlines: Η αεροπορική εταιρεία επανεντάσσει στο καλοκαιρικό πρόγραμμα την Ελλάδα

Brussels Airlines: Τα πρώτα δρομολόγια αναμένεται να ξεκινήσουν από τον Απρίλιο

Brussels Airlines: Ξεκινούν και πάλι οι πτήσεις προς Ελλάδα. Η αεροπορική εταιρεία επανεντάσσει τη χώρα μας στο καλοκαιρινό της πρόγραμμα. Η αεροπορική εταιρεία πρόκειται να πραγματοποιήσει 60 δρομολόγια με έμφαση στην Ελλάδα, την Ισπανία και την Πορτογαλία. Επίσης στο πτητικό της πρόγραμμα περιλαμβάνονται και δρομολόγια σε 18 διηπειρωτικούς προορισμούς στην Αφρική και τη Βόρεια Αμερική.

Ποια δρομολόγια θα ξεκινήσουν από τον Απρίλιο

Τα πρώτα δρομολόγια θα περιλαμβάνουν την Αθήνα, το Αλικάντε, τη Βαρκελώνη, το Μπιλμπάο και τη Μπολόνια. Επίσης τη Βουδαπέστη, την Κατάνια, το Φάρο, τα Γκραν Κανάρια, το Ηράκλειο, την Κω και την Κρακοβία. Καθώς και τη Λισαβόνα, τη Μαδρίτη, τη Μάλαγα, τη Νάπολη, τη Νίκαια, το Όσλο, το Πόρτο και την Πάργα. Τέλος τη Ρώμη, τη Στοκχόλμη, το Τελ Αβίβ, την Τενερίφη, τη Βαλένθια, το Βίλνιους και τη Βαρσοβία.

Ποιοι προορισμοί θα προστεθούν επίσης στο καλοκαιρινό πρόγραμμα της αεροπορικής εταιρείας

Ποια δρομολόγια θα ξεκινήσουν από το Μάϊο

Τα πρώτα δρομολόγια θα είναι σε Ντουμπρόβνικ, Εδιμβούργο, Ίμπιζα, Μιλάνο Λινάτε, Μόσχα και Παλέρμο. Επίσης σε Πάλμα ντε Μαγιόρκα, Ρόδο, Σπλιτ και Βιέννη. Από τον Ιούνιο και μετά θα προστεθούν και άλλες περιοχές, όπως Μπάρι, Κέρκυρα, Μπέρμπιγχαμ, Φλωρεντία, Αγία Πετρούπολη, Ερεβάν, Ζάκυνθο και Γκέτεμποργκ.

Related posts

Αuτά είναι τα μολuσμένα ζυμαρικά που ανακαλούνται από γνωστή αλυσίδα σουπερμάρκετ στην Ελλάδα

Φpiκη σε σχολική εκδρομή στην Ημαθία

Παvıκός σε κnδεία: Η νεκpή άνοıξε τα μάτια και άρχıσε να αναπνέει, τnν πήγαν με το φέpετρο στο Νοσοκομεiο