Χαλκίδα νηπιαγωγός: Κανονικά για μάθημα στην τάξη η νηπιαγωγός που έβγαλε το 4χρονο κοριτσάκι στο κρύο

Χαλκίδα νηπιαγωγός: Από ένορκη διοικητική εξέταση θα περάσει η νηπιαγωγός

Χαλκίδα νηπιαγωγός: Σάλος αντιδράσεων έχει ξεσπάσει εδώ και λίγες μέρες, με το απίστευτο περιστατικό σε νηπιαγωγείο της Χαλκίδας. Σάλος έχει προκληθεί στο 1ο νηπιαγωγείο Αγίου Νικολάου στην Χαλκίδα, με τη νηπιαγωγό που είχε βγάλει στο κρύο ένα 4χρονο κοριτσάκι για να το τιμωρήσει.

Μετά τη δημοσιότητα που έλαβε το περιστατικό, καθώς και με το σχετικό βίντεο που διέρρευσε στον τύπο. Η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως διέταξε ένορκη διοικητική εξέταση για τη νηπιαγωγό.

Όπως ανήρτησε σχετικά η κα. Κεραμέως «Σε συνέχεια χθεσινού δημοσιεύματος για περιστατικό σε νηπιαγωγείο της Χαλκίδας με 4χρονο κοριτσάκι. Κινητοποιήθηκε αμέσως ο διοικητικός μηχανισμός της εκπαίδευσης και διατάχθηκε ένορκη διοικητική εξέταση. Επικοινώνησα με τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και ζήτησα να διερευνηθεί σε βάθος κάθε πτυχή της καταγγελίας».

Σήμερα, η νηπιαγωγός παρέστη κανονικά στο σχολείο, έκανε μάθημα και βρέθηκε αντιμέτωπη με το 4χρονο κοριτσάκι. Τις επόμενες μέρες δε, αναμένεται η απόφαση της ένορκης διοικητικής εξέτασης για τη νηπιαγωγό.

Από πλευράς του, ο διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Εύβοιας, Γρηγόρης Δάσκος ανέφερε ότι το περιστατικό με το 4χρονο κοριτσάκι ήταν ανεπίτρεπτο. Όπως είπε χαρακτηριστικά «Αυτό που συνέβη είναι ανεπίτρεπτο, ανήκουστο. Όχι μόνο δεν πρέπει να συμβαίνει στη σημερινή εποχή, αλλά είναι συμβάν το οποίο δεν πρέπει να γίνεται ποτέ».

Χαλκίδα νηπιαγωγός: Κανονικά σήμερα στην τάξη η νηπιαγωγός

Δείτε παρακάτω το viral βίντεο με το 4χρονο κοριτσάκι που έβγαλε η νηπιαγωγός έξω στο κρύο σε νηπιαγωγείο της Χαλκίδας

Βίντεο από Τι λες τώρα;

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα