Χαλκίδα: Σοκ με 30 άτομα Ρομά που αγνόησαν τον κορονοϊό και έστησαν κορονοπάρτι

Χαλκίδα: Οι Ρομά διασκέδαζαν χωρίς τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας λες και δεν υπάρχει κορονοϊός

Χαλκίδα: Δυστυχώς ήταν αναμενόμενο ότι τις μέρες των Χριστουγέννων δε θα γλιτώναμε από φαινόμενα παρανομίας. Όσα μέτρα κι αν ελήφθησαν τόσο από την κυβέρνηση όσο και από την αστυνομία. Πάντα κάποιοι θα βρίσκουν τον τρόπο να τα παραβλέπουν και να κάνουν του κεφαλιού τους.

Αυτή ήταν η περίπτωση και σε γλέντι που έστησαν περισσότεροι από 30 Ρομά σε σπίτι της Χαλκίδας τα Χριστούγεννα. Όπως θα δείτε στο βίντεο από το eviathema.gr, διακρίνονται οι δεκάδες Ρομά να κάνουν πάρτι, χορεύοντας. Ο ένας ήταν δίπλα στον άλλο χωρίς να τηρούνται οι αποστάσεις ασφαλείας και τα μέτρα κατά της διάδοσης του κορονοϊού.

Χαλκίδα: Ρομά έκαναν πάρτι με 30 άτομα σα να μην υπάρχει κορονοϊός

Εκτός από το πάρτι Ρομά σε σπίτι της Χαλκίδας, δεκάδες ήταν τα περιστατικά παράνομου συνωστισμού τις προηγούμενες μέρες

Για παράδειγμα στην Κρήτη στήθηκε κορονοπάρτι με δεκάδες άτομα σε βίλα. Συνελήφθη τόσο ο ιδιοκτήτης στον οποίο επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ, όσο και οι θαμώνες στους οποίους επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ.

Ακόμα, στη Θεσσαλονίκη μετά από έλεγχο των αστυνομικών αρχών, εντοπίστηκαν 11 άτομα σε σπίτι να κάνουν πάρτι. Ο διοργανωτής ήταν 27χρονος άνδρας, στον οποίο επιβλήθηκε πρόστιμο 3000 ευρώ. Πρόστιμο 300 ευρώ έλαβαν και τα υπόλοιπα 10 άτομα.

Τέλος, στη Χαλκιδική, επτά άτομα βρέθηκαν συγκεντρωμένα σε σπίτι στην Καλλικράτεια να κάνουν πάρτι. Στο διοργανωτή του πάρτι βεβαιώθηκε πρόστιμο 3000 ευρώ, ενώ στους συμμετέχοντες πρόστιμο 300 ευρώ.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα