Χαλκίδα: Σοκ με άνδρα θετικό στον κορονοϊό που προσπάθησε να το σκάσει – Συνελήφθη από την αστυνομία

Χαλκίδα: Όλο και συχνότερα τα φαινόμενα «απόδρασης» από τα νοσοκομεία λόγω κορονοϊού

Χαλκίδα: Ακόμα ένα περιστατικό απόδρασης έλαβε χώρα μετά το γεγονός στο νοσοκομείο στα Γιαννιτσά. Αυτή τη φορά, σε αντίθεση με την επιτυχή απόδραση από το νοσοκομείο Γιαννιτσών, αυτή η προσπάθεια απόδρασης ήταν ατελέσφορη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ένας άνδρας θετικός στον κορονοϊό αποπειράθηκε να το σκάσει από το νοσοκομείο της Χαλκίδας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του evima.gr, πρόκειται για άνδρα Ρομά ο οποίος νοσηλευόταν σε ΜΕΘ του νοσοκομείου εδώ και μέρες ως θετικό κρούσμα κορονοϊού. Προσπάθησε λοιπόν να το σκάσει, καθώς ήθελε να επιστρέψει σπίτι του όπως ανέφερε ο ίδιος. Ευτυχώς, οι αστυνομικές αρχές έφτασαν στο σημείο εσπευσμένα και τον συνέλαβαν.

Χαλκίδα: Ρομά θετικός στον covid-19 προσπάθησε να το σκάσει

Το ίδιο περιστατικό με αυτό στο νοσοκομείο Χαλκίδας συνέβη και στο νοσοκομείο στα Γιαννιτσά

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Ρομά συγγενείς ενός ασθενή που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο και ήταν θετικός στον κορονοϊό πήγαν να τον πάρουν. Αφού εισήλθαν στο νοσοκομείο και προκάλεσαν φασαρία. Βρήκαν την ευκαιρία και κυριολεκτικά άρπαξαν το συγγενή τους και διέφυγαν με αυτοκίνητο προς άγνωστη κατεύθυνση. Δύο εκ των Ρομά ωστόσο, δεν πρόλαβαν να διαφύγουν με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν στο προαύλιο χώρο του νοσοκομείου και να συλληφθούν.

Δυστυχώς, αυτά τα περιστατικά φαίνεται πως γίνονται όλο και συχνότερα το τελευταίο διάστημα, με αποτέλεσμα να προκαλείται ανησυχία. Είναι φυσικό και επόμενο ότι ασθενής θετικός στον κορονοϊό που το σκάει από το νοσοκομείο. Αποτελεί τόσο δημόσιο κίνδυνο για το γενικό πληθυσμό όσο και για τους οικείους του.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo