Χαλκιδική: Ο kitesurfer Αναστάσης Γκαρίπης έσωσε πατέρα και κόρη λίγο πριν πνιγούν

by Ioanna Themistocleous
Χαλκιδική: Ο kitesurfer Αναστάσης Γκαρίπης έσωσε πατέρα και κόρη λίγο πριν πνιγούν

Ο ιστιοπλόος και kitesurfer Αναστάσης Γκαρίπης, ήταν ο άνθρωπος που έσωσε πατέρα και κόρη από βέβαιο πνιγμό στη Χαλκιδική καθώς είχαν παρασυρθεί από τους ισχυρούς ανέμους στη θάλασσα και προσπαθούσαν να κρατηθούν με μεγάλη δυσκολία στην επιφάνεια.
Η διάσωση μάλιστα έχει καταγραφεί από την κάμερα που είχε στο κράνος του και το βίντεο το «ανέβασε» ο πατέρας του Στέλιος, χαρακτηρίζοντας τον ήρωα.

Δείτε το βίντεο:

Τι είχε συμβεί; Ο 21χρονος έκανε kite surf στην Επανομή όταν είδε μέσα στο νερό, στα ανοιχτά, τους δύο τουρίστες, που προσπαθούσαν να κρατηθούν στην επιφάνεια. Ιδίως το κοριτσάκι ήταν λαχανιασμένο και μετά βίας κολυμπούσε.

Ο νεαρός αθλητής αφού πρώτα τους προσέγγισε με ασφάλεια, τούς έδωσε τη σανίδα του να κρατηθούν για να ξεκουραστούν κι αυτός κρατιόταν από το αλεξίπτωτό του.

Δεν το χωρά ανθρώπου νους: Έβγαλαν τον Μαζωνάκη έξω από το ιατρείο με… καρέκλα – ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ

Έκαναν αυτό που περίμενε όλη η Ελλάδα: Έκτακτο τώρα για την οικογένεια του Γιώργου Μαζωνάκη

Νωρίτερα από ποτέ η αλλαγή της ώρας φέτος – Η ημερομηνία έκπληξη, μετά από 6 χρόνια

Μαζωνάκης: Σοκ! Άνοιξαν με τροχό την πόρτα του σπιτιού του – Στην Ασφάλεια οι αδερφές του και το ζευγάρι γιατρών

Γιώργος Μαζωνάκης: Πότε και πού θα γίνει η κηδεία του- Η τελευταία επιθυμία του

Προτεινόμενα