Χαμός με το Δημήτρη Λιγνάδη: Η “πόρτα” του Φιλιππίδη και το ξεχασμένο usb του

by Τόνια Τζαφέρη

Δημήτρης Λιγνάδης: Περισσότερα ενοχοποιητικά στοιχεία εις βάρος του

Δημήτρης Λιγνάδης: Και πάλι στο προσκήνιο έρχονται οι φυλακές Τριπόλεως, όπου κρατούνται κατάδικοι για σεξουαλικά αδικήματα. Δυο εκ των οποίων και οι γνωστοί Φιλιππίδης και Λιγνάδης.

Στην υπόθεση του τελευταίου μάλιστα, φαίνεται να υπάρχουν και νεότερες εξελίξεις. Πιο αναλυτικά, αίτημα να σταλεί αντίγραφο της δικογραφίας για να ασκηθεί νέα ποινική δίωξη. Για “κατοχή πορνογραφικού υλικού με ανήλικο, βάσει του 384/Α του Ποινικού Κώδικα” έκανε ο συνήγορος θυμάτων του πρώην διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Γιάννης Βλάχος. Προβλέποντας ότι η υπόθεση θα κλείσει οριστικά τον Σεπτέμβριο.

Δημήτρης Λιγνάδης: Το ξεχασμένο Usb που τον καίει

Παράλληλα, ο άνθρωπος που έκανε πρώτος μήνυση στον Δημήτρη Λιγνάδη, «έσπασε» τη σιωπή του και μίλησε στο Live News. Μεταξύ άλλων περιέγραψε με λεπτομέρειες τι του έκανε ο σκηνοθέτης. Καθώς και την τακτική που φέρεται να ακολουθεί στα θύματά του.

Μπορεί, όπως έχει καταγγελθεί, το laptop μέσω του οποίου ο τέως καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρης Λιγνάδης, «έδειχνε πορνογραφικό υλικό στα ανήλικα θύματά του» να έκανε φτερά. Και στην οικία του να βρέθηκε νέος, φρεσκοαγορασμένος, «καθαρός» φορητός υπολογιστής, χωρίς ενοχοποιητικά στοιχεία.

Αλλά έβγαλε… λαγό, ο έλεγχος της αστυνομίας, όπως μας αποκαλύπτει ο συνήγορος θυμάτων: «Βρέθηκε μεταξύ των πενιχρών στοιχείων ένα ξεχασμένο usb (σ.σ. stick) Kingston στον πάτο της στυλοθήκης του. Είχε καλυφθεί από στυλό και δεν φαινόταν» μας λέει ο γνωστός νομικός. «Το στικάκι αυτό περιέχει πορνογραφικό υλικό με ανήλικο. Αυτό που δεν βρέθηκε στο laptop».

Το όχι του Φιλιππίδη στον Λιγνάδη για την θεατρική παράσταση στις φυλακές

Μία θεατρική παράσταση που θα αφορά την επανάσταση του 1821 φαίνεται πώς ετοιμάζει ο Δημήτρης Λιγνάδης στις φυλακές Τριπόλεως.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσιεύονται στις εφημερίδες Espresso και On Time, ένας από αυτούς που θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο είναι και ο Τριαντάφυλλος Αποστόλου, ο προπονητής ιστιοπλοΐας που κατηγορείται για τον βιασμό 11χρονης αθλήτριας. Η υπόθεση είχε έρθει στο φως μετά τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου και ακολούθησε η προφυλάκισή του. Ο ίδιος προσπαθεί να μη φαίνεται πολύ στις φυλακές, να κρατάει χαμηλό προφίλ, ενώ εργάζεται και στα μαγειρεία.

Μέχρι τώρα 10 άτομα συμμετέχουν στη θεατρική ομάδα που έχει δημιουργήσει ο σκηνοθέτης που προφυλακίστηκε για βιασμό και κακοποίηση αγοριών.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που δημιουργείται θεατρική ομάδα στις συγκεκριμένες φυλακές.

Πάντως, μεταξύ των συμμετεχόντων δεν θα είναι ο Πέτρος Φιλιππίδης, καθώς απάντησε αρνητικά σε σχετική πρόταση που του έκανε ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες που προκύπτουν από τα δύο ρεπορτάζ, παρόλο που οι δύο άνδρες μένουν στον ίδιο θάλαμο και περνούν αρκετές ώρες μαζί, ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν εμφανίζεται διατεθειμένος να ασχοληθεί με τη θεατρική παράσταση, καθώς είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Δημήτρης Λιγνάδης: Το ξεχασμένο Usb που τον καίει

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo