Χαμός ξανά σε ελληνική παραλία: Έτρεχαν οι λουόμενοι έξω από τη θάλασσα πανικόβλητοι με αυτό που εμφανίστηκε

by Newsroom i-diakopes.gr
Χαμός ξανά σε ελληνική παραλία: Έτρεχαν οι λουόμενοι έξω από τη θάλασσα πανικόβλητοι με αυτό που εμφανίστηκε

Αναστάτωση επικράτησε νωρίς το απόγευμα της Τέταρτης στον Αγιόκαμπο Λάρισας, ανάμεσα στους λουόμενους, καθώς εθεάθη μεγάλο ψάρι να κάνει βόλτες στα νερά.

Λουόμενοι άρχισαν να βγαίνουν από τη θάλασσα και παρακολουθούσαν τις κινήσεις του ψαριού. Αρκετοί άρχισαν να ανησυχούν όταν έγινε λόγος για καρχαριοειδές, κάτι που στη συνέχεια διαψεύστηκε, καθώς επρόκειτο για βασιλική ζαργάνα.

Τόσο ο δήμαρχος Αγιάς Αντώνης Γκουντάρας, όσο και ο διοικητής του Λιμενικού Τμήματος Αγιοκάμπου Χρήστος Αντωνίου, μιλώντας στην ΕΡΤ Λάρισας εμφανίστηκαν καθησυχαστικοί. Όπως τόνισαν δεν ήταν καρχαριοειδές, αλλά βασιλική ζαργάνα η οποία έχει εμφανιστεί και άλλες φορές στην περιοχή.

Χαμός ξανά σε ελληνική παραλία: Έτρεχαν οι λουόμενοι έξω από τη θάλασσα πανικόβλητοι με αυτό που εμφανίστηκε

BBC: Βρετανίδα δασκάλα τσιμπήθηκε από τσιμπούρι στην Σύρο: «Ήμουν σε κώμα για 42 μέρες»

Οι πιο «τοξικοί» πρώην του ζωδιακού: Ποια ζώδια δεν σε αφήνουν να αγιάσεις;

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΕΝΟ: ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΚΡΗ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ – Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ HELLENIC TRAIN

Σε σoκ Καραμήτρου – Στραβελάκης: Ο Αντώνης Ρέμος βγήκε on air στο OPEN και έκανε την ανακοίνωση που δεν περίμενε κανείς – Bívτεο

“Τσακίζει” καρδιές ο Οδυσσέας Σταμούλης: «Αυτή η χρονιά ήταν εφιάλτης! Δεν θέλω να μιλάω για την “απώλεια” του γιου μου, γιατί…»

Προτεινόμενα