Χανιά κορονοϊός: Η αστυνομία απέτρεψε γαμήλιο πάρτι με πάνω από 1.500 καλεσμένους – Απίστευτες λεπτομέρειες

Χανιά κορονοϊός: Με παρουσία αστυνομίας το γλέντι

Χανιά κορονοϊός: Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις επιστρατεύτηκαν το βράδυ του Σαββάτου στα Χανιά. Και αυτό για να αποτρέψουν γαμήλιο γλέντι στο οποίο επρόκειτο να συμμετέχουν -σύμφωνα με πληροφορίες που είχαν οι Αρχές- πάνω από 1.500 καλεσμένοι.

Ειδικότερα, μετά από πληροφορίες ότι ο γάμος επρόκειτο να προχωρήσει κανονικά, χωρίς τον περιορισμό των ατόμων που έχει επιβληθεί λόγω της πανδημίας. Τότε ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις κινητοποιήθηκαν για να εμποδίσουν το γλέντι, πριν καν ξεκινήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του haniotika-nea.gr, από νωρίς το απόγευμα, τζιπ της αστυνομίας βρίσκονταν στο δρομάκι που οδηγούσε στο εκκλησάκι όπου τελέστηκε το μυστήριο ώστε να ελέγξουν ότι δεν θα περνούσαν παραπάνω καλεσμένοι. Στη συνέχεια, οι δυνάμεις παρατάχθηκαν γύρω από τον χώρο που θα φιλοξενούσε το γλέντι. Στο γλέντι μάλιστα θα τραγουδούσε γνωστός Κρητικός καλλιτέχνης. Τελικά, το γλέντι δεν πραγματοποιήθηκε, χωρίς να χρειαστεί να επιβληθούν ποινές ή να γίνουν συλλήψεις.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, όλο το προηγούμενο διάστημα οι Αρχές ήταν σε επαφή με τους διοργανωτές του γάμου. Τους είχαν ενημερώσει πως υπάρχουν πολύ αυστηρές οδηγίες από το Υπουργείο για τήρηση του ορίου ατόμων.

Μάλιστα, προ ημερών και στην εκδήλωση του πρόγαμου, είχε παρουσιαστεί αστυνομία καθώς είχαν βρεθεί να συμμετέχουν πάνω από 50 άτομα.

Related posts

Αuτός είναι ο κατάλογος αμαρτıών της Ορθόδοξης Εκκλησίας

Τpαγıκό, ήταν μόνο 19 χρονών: 33χρονος έβγαλε για φαγnτό φοıτήτρıα, τη σκóτwσε και μετά τη δiαμέλıσε με πρiόνı

Πριν λίγο ασύλληπτη τpαγωδiα που δεν χωράει ο νους στο Πασαλιμάνι