Χανιά Κρήτης: Ακυρώθηκε το αποκριάτικο καρναβάλι – Δείτε τι ανακοίνωσε ο δήμος

Χανιά Κρήτης: Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του δήμου για την ακύρωση του καρναβαλιού

Χανιά Κρήτης: Την απόφαση για ακύρωση του Χανιώτικου Καρναβαλιού πήρε ο Δήμος Χανίων λόγω κορονοϊού.

Όπως αναφέρθηκε στην ανακοίνωση «Ο Δήμος Χανίων σε συνεργασία με την καρναβαλική επιτροπή του Χανιώτικου Καρναβαλιού. Ανακοινώνουν την ακύρωση της φετινής παρέλασης για τις Απόκριες. Η ακύρωση της φετινής παρέλασης και των παράλληλων εκδηλώσεων προέκυψε. Λόγω της συνεχιζόμενης ισχύος των περιοριστικών μέτρων για την προστασία κατά της πανδημίας Covid -19. Πάρα ταύτα, ο Δήμος Χανίων θα φροντίσει να δώσει στους πολίτες του χαρά και ψυχαγωγία, στο μέτρο που επιτρέπει η εποχή. Παράγοντας πολιτισμό με κάθε δυνατό μέσο, όπως έκανε και κατά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων».

Χανιά Κρήτης: Ακυρώθηκε το Χανιώτικο Καρναβάλι

Εκτός από την ακύρωση του Χανιώτικου καρναβαλιού, δείτε τι ανέφερε χθες ο Υπουργός προστασίας του πολίτη για το Πατρινό Καρναβάλι

Χθες, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, επισκέφθηκε την Πάτρα ώστε να συμμετάσχει σε σύσκεψη με τοπικούς φορείς για την πορεία του κορονοϊού.

Αναφερόμενος στο Πατρινό καρναβάλι, είπε «Ας το ξεχάσουμε και φέτος, δεν μπορεί να γίνουν τέτοιες εκδηλώσεις. Είναι επικίνδυνο και μόνο που το συζητάμε».

Επίσης, προειδοποίησε ότι οι κυρώσεις και τα πρόστιμα θα είναι τσουχτερά, για τους καταστηματάρχες που παραβούν το νόμο με τα «ορθάδικα». Ο ίδιος ανέφερε «Το ξέρω έχετε κουραστεί, οι επαγγελματίες χάνουν χρήματα, όμως η κυβέρνηση είναι από την αρχή δίπλα σας, βοηθάει τους πάντες και όλοι μαζί θα το ξεπεράσουμε. Βάλτε πλάτη και εσείς λίγο παιδιά… το ξέρω είναι δύσκολο, βρισκόμαστε όμως σε μια πολύ δύσκολη στιγμή».

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα