Χρυσοχοΐδης Πάτρα: «Ας ξεχάσουμε και φέτος το καρναβάλι, είναι επικίνδυνο και που το συζητάμε»

Χρυσοχοΐδης Πάτρα: Τι ανέφερε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη μετά από την επίσκεψή του στην Πάτρα

Χρυσοχοΐδης Πάτρα: Την πόλη της Πάτρας επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Ο υπουργός επισκέφθηκε την πόλη ώστε να συζητήσει σχετικά με την πορεία του κορονοϊού με τους αρμόδιους φορείς. Η επίσκεψή του αφορά σε μεγάλο βαθμό τόσο τα μεταλλαγμένα κρούσματα κορονοϊού που έχουν εντοπιστεί στην Πάτρα, αλλά και το επερχόμενο Πατρινό Καρναβάλι.

Αφού συμμετείχε σε σύσκεψη στις 13:00 το μεσημέρι με το Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη, τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη. Καθώς και τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Χαράλαμπο Μπονάνο, το Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη, τον Αστυνομικό Διευθυντή Αχαΐας Γιώργο Μιχαλόπουλο. Αλλά και διοικητές των νοσοκομείων της Πάτρας και εκπροσώπων του ΕΟΔΥ, ο υπουργός ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής.

Αναφερόμενος στο Πατρινό Καρναβάλι, ο κ. Χρυσοχοΐδης είπε «Ας το ξεχάσουμε και φέτος, δεν μπορεί να γίνουν τέτοιες εκδηλώσεις, είναι επικίνδυνο και μόνο που το συζητάμε».

Ακόμα, τόνισε ότι οι κυρώσεις για όσους επιχειρηματίες παραβούν το νόμο με τα λεγόμενα «ορθάδικα» θα είναι μεγάλες.

Επίσης ανέφερε «Το ξέρω έχετε κουραστεί, οι επαγγελματίες χάνουν χρήματα, όμως η κυβέρνηση είναι από την αρχή δίπλα σας, βοηθάει τους πάντες και όλοι μαζί θα το ξεπεράσουμε. Βάλτε πλάτη και εσείς λίγο παιδιά… το ξέρω είναι δύσκολο, βρισκόμαστε όμως σε μια πολύ δύσκολη στιγμή».

Χρυσοχοΐδης Πάτρα: «Ας ξεχάσουμε και φέτος το Πατρινό Καρναβάλι»

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη μετά το πέρας της επίσκεψής του στην Πάτρα

Βίντεο από tempo24.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα