Χειροπέδες σε γονείς που πήγαν το παιδί στο σχολείο χωρίς self test: Επεισοδιακός ο αγιασμός στο Ηράκλειο

Ηράκλειο: Συνέλαβαν γονείς που πήγαν το παιδί στο σχολείο χωρίς self test

Ηράκλειο: Έκαναν φασαρία, γιατί δεν άφησαν το παιδί τους να μπει στο σχολείο, χωρίς self test

Ηράκλειο: Επεισόδια στο Ηράκλειο, λόγω self test. Συγκεκριμένα, οι γονείς ενός μαθητή έκαναν μεγάλη φασαρία, γιατί οι αρμόδιοι δεν επέτρεψαν στο παιδί τους να μπει στο σχολείο, επειδή δεν είχε κάνει self test. Σύμφωνα με πληροφορίες του creta24.gr, χρειάστηκε να επέμβει η Αστυνομία. Οι γονείς συνελήφθησαν για απειλή κατά της επικεφαλής του σχολείου και για διατάραξη της ομαλής λειτουργίας.

Ηράκλειο: Συνέλαβαν γονείς που πήγαν το παιδί στο σχολείο χωρίς self test

Το χρονικό του επεισοδίου στο σχολείο του Ηρακλείου

Όπως αναφέρεται από αστυνομικές πηγές, κατά την είσοδο όπου γίνονται έλεγχοι, οι γονείς είπαν ότι το παιδί τους δεν έχει κάνει και ούτε πρόκειται να κάνει self test. Όπως ήταν αναμενόμενο δεν επετράπη η είσοδος.

Μάλιστα τονίζεται ότι οι γονείς μπήκαν στην αυλή χωρίς μάσκα ζητώντας το παιδί τους να είναι στον αγιασμό.

Οι δύο γονείς φέρονται να απείλησαν τη διευθύντρια, σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., άρχισαν να φωνάζουν και εμπόδιζαν τη διαδικασία.

Oι ίδιοι οι γονείς ενημέρωσαν την Αστυνομία, θεωρώντας σωστό το παιδί τους να μπει στο σχολείο χωρίς να έχει υποβληθεί σε self test, παρά το γεγονός ότι η διευθύντρια του σχολείου προσπαθούσε επί ώρα να τους ηρεμήσει. Έκανε προσπάθεια να τους εξηγήσει τους κανονισμούς και τους κάλεσε να αποχωρήσουν. Η γυναίκα προσπάθησε να μην δημιουργηθεί επεισόδιο και να μην χρειαστεί να ενημερωθούν οι αρχές. Τελικά οι γονείς του παιδιού συνελήφθησαν.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν