Χιόνια στην Αθήνα: Θα το στρώσει κανονικά στην Αττική – Δείτε σε ποιες περιοχές θα χιονίσει

Χιόνια στην Αθήνα: Τι ανέφερε ο Τάσος Αρνιακός για την κακοκαιρία «Μήδεια»

Χιόνια στην Αθήνα: Πρόσω ολοταχώς για την κακοκαιρία «Μήδεια» βρίσκεται η χώρα. Τις επόμενες μέρες, αρχής γενομένης από το Σαββατοκύριακο, αναμένεται η έλευση της κακοκαιρίας στη χώρα. Τα χαρακτηριστικά της θα είναι μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας, ολικός παγετός και πυκνές χιονοπτώσεις, ισχυρές βροχές και καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι.

Μάλιστα η Πολιτική Προστασία εξέδωσε ορισμένες οδηγίες προς τους πολίτες που αφορούν στην εκδήλωση βροχοπτώσεων, καταιγίδων και θυελλωδών ανέμων. Οι συγκεκριμένες οδηγίες απευθύνονται στους πολίτες για την προστασία τους, αλλά εξειδικεύονται επίσης στις μετακινήσεις με όχημα ή πεζή.

Ο μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός προβλέπει ότι από την αρχή της επόμενης εβδομάδας, τα χιόνια στην Αττική θα είναι πυκνά και μάλιστα θα χιονίσει μέχρι και το κέντρο της πόλης.

Πριν διαβάσετε την πρόβλεψη του καιρού από τον Τάσο Αρνιακό, δείτε την πρόγνωση καιρού για σήμερα 12/2.

Δείτε την πρόβλεψη του καιρού από τον Τάσο Αρνιακό – Πυκνά χιόνια θα πέσουν και στο κέντρο της Αθήνας

Ο κ. Αρνιακός ανέφερε ότι η θερμοκρασία πρόκειται να πέσει ακόμα και 15 βαθμούς Κελσίου! Ενώ η θερμοκρασία θα υποχωρήσει απότομα, πυκνές χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν σε ολόκληρη τη χώρα. Επίσης, θα υπάρχουν θυελλώδεις άνεμοι 8 με 9 μποφόρ και τοπικά 10 μποφόρ στο Αιγαίο.

Η κακοκαιρία θα ξεκινήσει το Σάββατο από τη Βόρεια Ελλάδα. Θα υπάρξουν χιονόνερο, χιονοπτώσεις και βροχές ακόμα και σε πεδινές περιοχές. Την Κυριακή τα χιόνια θα κατέβουν νοτιότερα, στη Θεσσαλία, τη Στερεά Ελλάδα, την Πελοπόννησο και τις Βόρειες Κυκλάδες.

Όπως ανέφερε ο κ. Αρνιακός «Τα πρώτα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και τα βόρεια προάστια. Τη Δευτέρα και την Τρίτη θα χιονίσει ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας».

Related posts

«Καμπανάκι» για πασίγνωστα εμφιαλωμένα νερά: Βρέθηκαν επικίνδυνα μικρόβια και βακτήρια

«Γι’αuτό έβαλε τέλоς στα 3 παıδıά της»: Μαθεύτnκε για 1η φορά το κiνnτρο της Ρούλας Πισπιρίγκου, 2 χρόνια μετά

Νόμιζαν πως ήταν ξύλο και τελικά ήταν νεκρός άνθρωπος: Δεύτερος νεκρός από πνιγμό στην χώρα, σοκ σε παραλία