Χριστούγεννα 2020: Καθηγητής του ΑΠΘ λέει «Μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχουμε 2.000 κορύσματα»

Χριστούγεννα 2020: Καθηγητής του ΑΠΘ λέει «Μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχουμε 2.000 κορύσματα»

Χριστούγεννα 2020: Ιδιαίτερα ανησυχητική πρόβλεψη για αύξηση των κρουσμάτων από καθηγητή του ΑΠΘ

Χριστούγεννα 2020: Μία δήλωση σοκ έκανε σήμερα ο Καθηγητής κ. Δημοσθένης Σαρηγιάννης. Ο κ. Σαρηγιάννης είναι καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής στο ΑΠΘ. Αφού φιλοξενήθηκε σήμερα στο «Κοινωνία Ώρα Mega», έκανε μερικές πολύ ανησυχητικές προβλέψεις για την πορεία του κορονοϊού στη χώρα μας.

Χριστούγεννα 2020: Καθηγητής του ΑΠΘ λέει «Μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχουμε 2.000 κορύσματα»

Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις του καθηγητού για την αύξηση των κρουσμάτων έως τα Χριστούγεννα

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Σαρηγιάννη, «είμαστε στο κακό σενάριο. Έχει αρχίσει και κλείνει το παράθυρο ευκαιρίας μέχρι τις 21 Οκτωβρίου που είχαμε πει».

Ο καθηγητής τόνισε δε ότι οι μάσκες παντού είναι η μόνη λύση και πρέπει να αποφασιστεί γρήγορα. «Τέλος Νοεμβρίου, αν δεν πάρουμε μέτρα, τα κρούσματα θα έχουν φτάσει τα 1.400 καθημερινά και μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχουμε 2.000 κρούσματα. Αν επιβάλλουμε το “μάσκα παντού”, τα καθημερινά κρούσματα θα πέσουν στα 170… Μέχρι τέλος Νοεμβρίου οι θάνατοι, αν δεν παρθούν μέτρα, θα έχουν φτάσει συνολικά τους 900».

Τέλος, ο κ. Σαρηγιάννης ανέφερε ότι φέτος τα Χριστούγεννα πρέπει να αποφύγουμε να ανάψουμε το τζάκι, μιας και η καύση των ξύλων μπορεί να εντείνει τη διασπορά του κορονοϊού.

BBC: Βρετανίδα δασκάλα τσιμπήθηκε από τσιμπούρι στην Σύρο: «Ήμουν σε κώμα για 42 μέρες»

Οι πιο «τοξικοί» πρώην του ζωδιακού: Ποια ζώδια δεν σε αφήνουν να αγιάσεις;

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΕΝΟ: ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΚΡΗ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ – Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ HELLENIC TRAIN

Σε σoκ Καραμήτρου – Στραβελάκης: Ο Αντώνης Ρέμος βγήκε on air στο OPEN και έκανε την ανακοίνωση που δεν περίμενε κανείς – Bívτεο

“Τσακίζει” καρδιές ο Οδυσσέας Σταμούλης: «Αυτή η χρονιά ήταν εφιάλτης! Δεν θέλω να μιλάω για την “απώλεια” του γιου μου, γιατί…»

Προτεινόμενα