“Χτυπιόταν καθώς την έπνιγαν”: Από γυναικεία νύχια οι πληγές στο στόμα της Μαλένας

Yποθεση Πάτρας: Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις για τον θάνατο των άλλων δυο κοριτσιών

Η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται ήδη προφυλακισμένη για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας ενώ οι νέες πληροφορίες για τον τροπο με τον οποίο τα αλλά δυο της κορίτσια έχασαν την ζωή τους συγκλονίζουν.

Τα σημάδια στο στόμα και στη μύτη της «δείχνουν» τον τρόπο με τον οποίο δολοφονήθηκε.

Τρία χρόνια μετά τον θάνατο της 3,5 ετών Μαλένας και μετά από αρκετές παραλείψεις που διαπιστώθηκαν στις έρευνες για τα αίτια θανάτου του παιδιού, αποδεικνύεται ότι τα σημάδια στο πρόσωπό του προκλήθηκαν από γυναικεία νύχια.

Μια γυναίκα η οποία έκλεισε το στόμα του παιδιού που βρισκόταν μέσα στο νοσοκομείο, προκειμένου να του προκαλέσει ασφυξία. Μια γυναίκα η οποία έβλεπε το παιδί να υποφέρει και να χτυπιέται ενώ του στερούσαν το οξυγόνο για να το οδηγήσουν στον θάνατο.

Ποια είναι τα νέα στοιχεία για την υπόθεση της Πάτρας

Σύμφωνα λοιπόν με τα νέα επιστημονικά δεδομένα, τα τραύματα στο στόμα και στη μύτη της Μαλένας, δεν προκλήθηκαν από τα δικά της νύχια επειδή ξυνόταν στον ύπνο της, όπως ισχυρίστηκε η 33χρονη μητέρα της Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία βρίσκεται προφυλακισμένη για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Στους πνεύμονες του μικρού κοριτσιού, εντοπίστηκαν ασφυκτικές κηλίδες, γεγονός που δεν αφήνει περιθώρια για αμφισβήτηση στην αιτία που προκάλεσε τον βίαιο θάνατό της. Μάλιστα, καταρρίπτεται και ο ισχυρισμός ότι οι πληγές μπορεί να προκλήθηκαν από γιατρούς και νοσηλευτές κατά την διάρκεια της ανάνηψης, αφού όλοι τους φορούσαν γάντια και δεν μπορούσαν να προκαλέσουν αυτά τα σημάδια στο παιδί.

Το μικρό κοριτσάκι δολοφονήθηκε μέσα στο μονόκλινο δωμάτιο του νοσοκομείου, με τη μητέρα η οποία ήταν μαζί του εκείνη τη στιγμή, να ισχυρίζεται ότι το είδε να πεθαίνει μπροστά στα μάτια της, αφού έβγαλε έναν βρόγχο.

Υπόθεση Πάτρας: “Μιλάμε για έναν βίαιο στερητικό θάνατο που έχει προέλθει από εξωτερική ενέργεια”

Μιλώντας στην εκπομπή live news, ο ιατροδικαστής, Παντελής Αλεξάνδρου σχολίασε: «Μιλάμε για έναν βίαιο στερητικό θάνατο που έχει προέλθει από εξωτερική ενέργεια. Αυτό το πόρισμα έχει τεκμηριωθεί από τα επιμέρους στοιχεία, από την προανακριτική διαδικασία, τη μελέτη των φακέλων και φυσικά δια της εις άτοπον απαγωγής».

Μάλιστα, σε ερώτηση που δέχτηκε για το πόσα λεπτά χρειάζονται μέχρι να καταλήξει κάποιος από ασφυξία, ο ίδιος απάντησε ότι χρειάζονται μερικά λεπτά: «Που σημαίνει ότι βλέπεις ένα παιδάκι να χτυπιέται μέχρι να επέλθει ο θάνατος μέσω της καταστολής του κεντρικού νευρικού συστήματος» εξήγησε.

Related posts

Tpόμος για βασικό μάρτuρα της τpαγωδίας των Τέμπη

Ραγδαίες εξελίξεις στην κυβέρνηση: Παραιτήθηκαν Παπασταύρου – Μπρατάκος

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη