Χτύπησαν άσχημα γνωστό δημοσιογράφο σε ζωντανή σύνδεση την ώρα της φωτιάς στη Βάρης Κορωπίου

by Maria Giannoutsou
Χτύπησαν άσχημα γνωστό δημοσιογράφο σε ζωντανή σύνδεση την ώρα της φωτιάς στη Βάρης Κορωπίου

Το περιστατικό μεταδόθηκε σε ζωντανή μετάδοση σε τηλεοπτικούς σταθμούς – Ο ξυλοδαρμός σταμάτησε μετά τις εκκλήσεις του Φρίξου Δρακοντίδη ο οποίος τόνισε πως κάνει την δουλειά του προς όφελος των κατοίκων οι οποίοι δίνουν μάχη με τις φλόγες
Αναίτια και άγρια επίθεση, την ώρα που έκανε ρεπορτάζ στην πυρκαγιά της Βάρης – Κορωπίου, δέχθηκε από πολίτες ο δημοσιογράφος του protothema.gr, Φρίξος Δρακοντίδης.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος μετέδιδε λεπτό προς λεπτό όλα όσα συνέβαιναν στη μάχη κατοίκων και των δυνάμεων της Πυροσβεστικής με τις φλόγες. Την ώρα που βρισκόταν σε επιχείρηση με τζετ σκι, η οποία είχε τυλιχθεί σε φλόγες, μετέδωσε βίντεο στο οποίο περιέγραφε την μάχη που δινόταν να σβήσουν οι φλόγες. Σημειώνεται πως η πυρκαγιά ξεκίνησε από διπλανό οικόπεδο. Ωστόσο, η μετάδοση κόπηκε απότομα, λόγω επίθεσης την οποία δέχθηκε από εργαζομένους.

Το περιστατικό όμως, δεν έμεινε εκεί, αφού καταγράφηκε σε ζωντανή μετάδοση από άλλα τηλεοπτικά συνεργεία τα οποία βρίσκονταν στον χώρο. Συνολικά τρεις εργαζόμενοι της εν λόγω επιχείρησης επιτέθηκαν αναίτια και απρόκλητα στον δημοσιογράφο του protothema.gr, τον γρονθοκόπησαν, τον έριξαν στο έδαφος και συνέχισαν να τον χτυπούν.

Δείτε το βίντεο με τον ξυλοδαρμό:

Δείτε το βίντεο με τον Φρίξο Δρακοντίδη:

Προτεινόμενα