«Δεχτείτε την ευγνωμοσύνη μας, για την αγάπη και την στήριξη σας»: Συγκινεί ο πατέρας της Βάλιας Γρίβα

Βάλια Γρίβα: Θλίψη και θρήνος για τον θάνατο της 33χρονης

Μόλις 33 ετών έφυγε ξαφνικά από την ζωή, λόγω παθολογικών αιτιών, σκορπίζοντας θλίψη και θρήνο τόσο στην οικογένεια της αλλά και σε όλη την τοπική κοινότητα.

Ο Αντώνης Γριβας τέως δήμαρχος Αιτωλικού πατέρας της 33χρονης που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, βρήκε το κουράγιο να γράψει ένα σύντομο μήνυμα

Θλίψη σκόρπισε στην Αιτωλοακαρνανία η είδηση του θανάτου της 33χρονης Βάλιας Γρίβα.

Η νεαρή δικηγόρος κόρη του πρώην δημάρχου Αιτωλικού και δικηγόρου Μεσολογγίου Αντώνη Γρίβα που ζούσε στην Αθήνα, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Αιτωλικό όπου βρέθηκε για να περάσει το τριήμερο μαζί με τον μνηστήρα της. Η άτυχη γυναίκα αισθάνθηκε δυσφορία και κατέρρευσε, στην οικία των γονέων της. Διακομίσθηκε στο νοσοκομείο όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Ο πρώην δήμαρχος Αιτωλικού και αντινομάρχης, Αντώνης Γρίβας ευχαριστεί όσους συμπαραστάθηκαν, μετά την απώλεια της κόρης του.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο πατέρας της 33χρονης Βάλιας Γρίβα

Έγραψε τα εξής: «Παρακαλώ να δεχτείτε την ευγνωμοσύνη μας, για την αγάπη σας και την στήριξη σας στο ανείπωτο πληγμα που δέχτηκε η οικογένεια μας. Συγχωρέστε την αδυναμία μας να επικοινωνήσουμε με τον καθένα σας ξεχωριστά. Όμως η αγάπη σας και η καλοσύνη σας είναι βάλσαμο και παρηγορια στην ψυχή μας».

Πηγή: agriniopress.gr

Related posts

WiFi: Έκτακτη προειδоπоίηση – Πώς μας παρακоλουθούν μέσω των κινητών μας

Μόνο έξι ένоχοι για την τpαγωδία στο Μάτι – Αυτοί είναι αναλυτικά

Δεν χωράει ανθρώπινος νους αυτό που έκανε πριν λίγο Ρομά σε 73χρονο