Δεμένικα Πατρών: Πελάτες κλειδώθηκαν σε καφετέρια για να αποφύγουν τα πρόστιμα

Δεμένικα Πατρών: Ένα απίστευτο περιστατικό παρανομίας έλαβε χώρα σε περιοχή της Πάτρας

Δεμένικα Πατρών: Ένα περιστατικό απείρου κάλλους έλαβε χώρα στην περιοχή Δεμένικα στην Πάτρα. Κατά παράβαση του νόμου, πελάτες βρίσκονταν στον εσωτερικό χώρο μία καφετέριας.

Ενώ η αστυνομία προσέγγισε την καφετέρια για να πραγματοποιήσει έλεγχο, ο ιδιοκτήτης αμέσως κλείδωσε το κατάστημα. Ο ιδιοκτήτης κλειδαμπαρώθηκε μέσα μαζί με τους συνολικά έξι πελάτες, όταν είδε τρία περιπολικά να πλησιάζουν.

Οι αστυνομικοί παρέμειναν στον εξωτερικό χώρο για αρκετή ώρα, έως ότου να έρθει ο εισαγγελέας να δώσει εντολή να ανοίξει το κατάστημα. Έτσι και έγινε και ενημερώθηκε κλειδαράς που άνοιξε την πόρτα.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν συνολικά έξι πελάτες, στους οποίους βεβαίωσαν πρόστιμα των 300 ευρώ. Ενώ στον ιδιοκτήτη βεβαιώθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ και πέρασε από αυτόφωρο.

Δεμένικα Πατρών: Πελάτες κλειδώθηκαν μέσα σε καφετέρια

Πέρα από το πρωτοφανές περιστατικό στα Δεμένικα Πάτρας, θρίλερ έχει προκύψει στη Ρόδο με το μαχαίρωμα νεαρής κοπέλας

Σοκ και δέος στη Ρόδο με το μαχαίρωμα μίας νεαρής κοπέλας στην περιοχή της Ψαροπούλας. Η κοπέλα εντοπίστηκε μαχαιρωμένη και σε ημιθανή κατάσταση στην περιοχή της Ψαροπούλας και συγκεκριμένα πίσω από ένα ξενοδοχείο. Η κατάστασή της είναι κρίσιμη και η αστυνομία ερευνά τις ακριβείς συνθήκες και αιτίες αυτού του περιστατικού. Δεν αποκλείεται ακόμα και το γεγονός να έχει αυτοτραυματιστεί μόνη της.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo