Δεν αποδέχεται τις κατηγορίες η Super Κική : «Δεν έβρισε ποτέ τους αστυνομικούς – Έχει εξαιρετικές σχέσεις μαζί τους» λέει ο δικηγόρος

Super Κική: Συνεχίζει να κρατείται η instagrammer

Η Super Κική και οι φίλες της που κρατούνται δεν αποδέχονται καμία κατηγορία, όπως αναφέρει ο δικηγόρος τους. Επίσης, διαψεύδει τον χαρακτηρισμό στους αστυνομικούς. «Δεν εκπλήσσομαι από την κυρία», ανέφερε ο Σταύρος Μπαλάσκας, ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει το περιστατικό.

Συνεχίζει να κρατείται η Super Κική μετά τη δίωξη σε βάρος της για υποκίνηση ξυλοδαρμού και για ληστεία κατά συναυτουργία.

Η instagrammer αναφέρει ότι πρόκειται για την «πιο ηλίθια σύλληψη που έχει γίνει ποτέ», ενώ έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί. Η ίδια μέσω του δικηγόρου της υποστηρίζει πως δεν έχει καμία εμπλοκή στις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται, εκείνη και οι φίλες της.

Super Κική: Τα λόγια του δικηγόρου της

Σύμφωνα με αναφορές, η Super Κική φέρεται να αποκάλεσε τους αστυνομικούς «μπ*** των 600 ευρώ», ωστόσο, αυτό το διαψεύδει ο δικηγόρος της Βίκτωρας Στεφανόπουλος. Την εν λόγω δήλωση έκανε ο κ. Καλλιακμάνης στον ΑΝΤ1.

Όπως είπε ο κ. Στεφανόπουλος στον Alpha, «το διαψεύδω κατηγορηματικά. Διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τους αστυνομικούς στο τμήμα Νέας Σμύρνης όπου κρατείται».

«Ουσιαστικά το ζήτημα της κράτησης είναι η κατηγορία για το κακούργημα της ληστείας. Ο φερόμενος ως παθών κατήγγειλε ότι κατά τη διάρκεια του καυγά με τον άγνωστο δράστη, κάποιος από τους εμπλεκόμενους αποπειράθηκε να του αφαιρέσει το κινητό και τα κλειδιά της μοτοσικλέτας του», προσέθεσε ο δικηγόρος.

Δεν αποδέχεται τις κατηγορίες η Super Κική : «Δεν έβρισε ποτέ τους αστυνομικούς – Έχει εξαιρετικές σχέσεις μαζί τους» λέει ο δικηγόρος

Μάλιστα, ο κ. Στεφανόπουλος τόνισε ότι δεν αποδέχονται την κατηγορία, καμία εκ των 3 εμπλεκομένων. «Καλώ τον αστυνομικό που χαρακτήρισε έτσι να βγει και να καταθέσει μήνυση αν ισχύει. Δεν έχει προκύψει σε καμία περίπτωση αυτή η συμπεριφορά», επεσήμανε.

Παράλληλα, σημείωσε ότι οι τρεις κοπέλες έχουν βιώσει μια κακοποιητική συμπεριφορά από τον 40χρονο που φέρεται να έπεσε θύμα ξυλοδαρμού και «είναι κρατούμενες για κάτι που δεν έχουν διαπράξει».

Από την άλλη πλευρά, o αστυνομικός Σταύρος Μπαλάσκας ανέφερε: «Δεν εκπλήσσομαι από την κυρία, η οποία έχει και ποινικό παρελθόν.»

Συμπλήρωσε, δε, ότι ο εν λόγω χαρακτηρισμός είναι ύβρις, αιτία για μήνυση και «για εμάς είναι κόκκινο πανί». Ξεκαθάρισε, επίσης, ότι κρίνεται από τη συμπεριφορά του κάθε ανθρώπου εάν πρέπει να χειροπεδηθεί.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo