«Δεν μπορούσα να τον κλάψω στο σπίτι γιατί μας το έχει πάρει η τράπεζα»: Συγκλονίζει ο αδελφός του Βάιου Βλάχου που σκοτώθηκε στα Τέμπη

Βαγγέλης Βλάχος: «Είμαστε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση» λέει για τον θάνατο τυ Βάιου Βλάχου στα Τέμπη

Ο Βαγγέλης Βλάχος, ο αδελφός του αδικοχαμένου Βαίου Βλάχου που σκοτώθηκε στα Τέμπη, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για όσα τραγικά βιώνουν αυτός και η οικογένεια του, μετά την τραγωδία με τη σύγκρουση των τρένων. Ο αδερφός του Βάιου Βλάχου αναφέρθηκε στο δράμα της οικογένειάς, αλλά και στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν.

Σε δηλώσεις του στο OPEN περιέγραψε τις μεγάλες οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε η οικογένεια του αδικοχαμένου Βάιου εδώ και πολλά χρόνια: «Ανακοινώθηκαν επικοινωνιακά μια μέρα μετά την κηδεία του αδερφού μου. Ήμασταν ήδη σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση σαν οικογένεια. Και πολλά από αυτά τα μέτρα προσπαθούν να λύσουν προβλήματα που η οικογένειά μας τα είχε εδώ και πάνω από 10 χρόνια και ως έναν βαθμό οδήγησαν να είμαστε έτσι οπως είμαστε. Σε έναν βαθμό μπορεί να οδήγησαν και τον αδερφό μου να βρίσκεται σε εκείνο το τρένο. Χρέη, θέματα με μεταθέσεις, η δυσκολία για να βρεις δουλειά», σημείωσε.

Αυτό που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση όμως είναι το γεγονός ότι τη «μαύρη» μέρα της κηδείας του Βάιου, την ώρα που βρίσκονταν στο νεκροταφείο χτύπησε το τηλέφωνο του πατέρα του για… χρέη.

«Δεν μπορούσα να τον κλάψω στο σπίτι γιατί μας το έχει πάρει η τράπεζα»: Συγκλονίζει ο αδελφός του Βάιου Βλάχου που σκοτώθηκε στα Τέμπη

Βαγγέλης Βλάχος για τραγωδία στα Τέμπη: «Τη στιγμή που βάζαμε τον αδερφό μου στο χώμα χτυπάει το τηλέφωνο του πατέρα μου»

«Τη μέρα, τη στιγμή που βάζαμε τον αδερφό μου στο χώμα χτυπάει το τηλέφωνο του πατέρα μου, ήμασταν στο νεκροταφείο, και ήταν από ένα δικηγορικό γραφείο για να εισπράξουν τα χρέη. Είμαι 8 χρόνια εκτός Ελλάδας, είχα 5 χρόνια να δω τον αδερφό μου και δεν μπορούσα να τον κλάψω στο σπίτι γιατί μας το έχει πάρει η τράπεζα. Επομένως, όταν ξαφνικά, έχοντας περάσει όλα τα πάθη όλη την ταλαιπωρία, μετά από όλα αυτά η οικογένειά μας έχει φτάσει στο σημείο αυτό με τον θάνατο του αδερφού μου ξαφνικά ως δια μαγείας να λύνονται προβλήματα που θα μπορούσαν να έχουν λυθεί με δίκαιο και σωστό τρόπο σε άλλες εποχές, εμάς μας καταρράκωσε. Ενδεχομένως άλλοι να μην το περνάνε έτσι άλλοι. Αλλά για μας θα το χαρακτήριζα σαν τον τελευταίο πειρασμό», είπε χαρακτηριστικά.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo